Gel Arabanla Sorun Cozulsun Bıtsın Bu Kadar Dert Edılıcek Bı Konu Degıl Bu Basıt Bısey
Printable View
Gel Arabanla Sorun Cozulsun Bıtsın Bu Kadar Dert Edılıcek Bı Konu Degıl Bu Basıt Bısey
bayağı can sıkıcı bir durum o kadar para verilip sonrasında problemler yaşanması ister istemez canını sıkıyor adamın
patlamış geçmiş olsun.
eger garantili ürünse yaptırdıgınız yerde tamir ettirin yada imkan varsa en guzeli değiştirmek
Amortisörcü yapımı(custom) coiloverda bu gibi sorunlar yaşamayan adam kadir gecesi doğmuştur.
Yapılacak birşey yok. Göndersen, tamir etse, bir aya kalmaz yine aynı hale gelir.
Kaldı ki kaliteli bir marka coilover olmadığı sürece bu gibi sorunlar bazı çin-tayvan malı coillerde de yaşanır.
En iyi çözümü herkes biliyor. Ama o da bütçeleri zorluyor maalesef.
Kardesım O Zaman Gonderıcek Coılını Yapılıcak Tekrar Gerı Gonderılıcek Yanı Bunu Bu Kadar Dert Etmenın Anlamı Yok Bende Istnblda Bı IS Yaptırmıs Olsam Sorun Yasasam Ya Benzınlı Aracımla Oraya Gıdıcem Sorunu Cozdurucem Yada Sokturucem Gonderıcem Sorunu Cozucekler Bu Boyledır
Fabrıka Yapımı Almıs Olsak Da Fabrıkasına Gıtmıyormu Bı Sorun Oldugunda Burda Servısı Varmı Marka Coıllerın ?
cok doğru yazılmıs biz arkadasımızın aracına coil yay amortisörcude de işlem yaptırdık sertleştirme mil kısaltma 1 ay kullanmadı sol ön patlamıstı tekar yaptırdık sonra askere gitti suan ne durumda bilmiyorum uygun oluyor ama böyle ugrasması sıkıntı gercekten istanbuldan izmite git gel en az 100tl
patlak coiloverle akhisardan izmite gitmek ne kadar mantikli doğru olur herhangi bir sıkıntı yaratir mi cok ses yapiyo
Patlak coilover derken senin amortisörün patlak, yayın sağlam. Arabayı tutan yaydır. Amortisör enerji transferini sınırlar. Amortisör olmadığında serbestçe ve kontrolüzce sekersin, yaylanırsın. Dikkatlice gidilebilir. Yolda bırakmaz ama dikkatli olmak lazım. Özellikle virajlara girerken, özellikle viraj içi dalmalarda hıza dikkat edilmeli, kontrol sağlanmalı... Aksi takdirde kontrol kaybolabilir.
Valla hafta sonu bursaya ordan izmite gelicektim vazgeçtim orjinallerini bursadan alip gelicem sonra bi şekilde izmite götürecem coilleri
Ep3 Typer aracımda Buddy Club Coilover var arka sağ lak lak ses yapıyor İstanbulda bunun bakımını tamirini nerde yaptırabilirim ?