nette dolaşırken buldum arkadaşlar,, S13 ler icin bence cok cok iyi dizayn edilmiş bir video kesinlikle izleyin
tşk
Rıdvan
isteyene youtube linki aşagıdadır
Harika bir S13 videosu
nette dolaşırken buldum arkadaşlar,, S13 ler icin bence cok cok iyi dizayn edilmiş bir video kesinlikle izleyin
tşk
Rıdvan
isteyene youtube linki aşagıdadır
Harika bir S13 videosu
abilerin arabalarla ilgili sınıntıları yok
2.44 2.50 arası çook iyi adamlarda araç sıkıntısı yok geröekten kırıp parçalamışlar kısaca arabaların azına s...mışlar![]()
hayatımda bukadar larç araba kullanan gormedım ben araba ucuz olunca sıkıntı yok bızımkılerın ustune kuş pisleyince boyaya bişe olcak dıye küfrediyoz kuşa![]()
izlediğim en güzel videolardan valla süper
vay arkadaş biz türkiyede bu arabalar binerken ne ugraşlar çekiyoruz gözümüz gibi bakarız adamlar parçalıyorlar ya bende arabaların ucuz olan bir ülkede yaşamak istiyorum benzın ucuz araba ucuz parçala yak anasını satayım.
youtube bende denk geldım adamlar orjinal mı orjinal eg civic i hurdaya veriyorlar verirken parçalayarak veriyorlar içim gitti yaaaa
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Gördüğüm en eğlenceli en güzel drift videosu diyebilirim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hepsi çöp spec![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hahah çok iyiler temizbi s13 u drift için emanet edin bana sonuç işte ortada aynı kozmetiğe sahip hale getirirm![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)