çarpmadan hemen önce silecekler çalışıyo, abla kesin sileceği çalıştırıken yolu direksiyonu bıraktı dikkati dağıldı :D
Printable View
çarpmadan hemen önce silecekler çalışıyo, abla kesin sileceği çalıştırıken yolu direksiyonu bıraktı dikkati dağıldı :D
hıcbısey olmamıs gıbı montunu gıyıp uzaklasmak.
zengın olmak nasıl bıseydır acaba , 1-2 gun tatmak ısterdım :D
kadın yapması gerekeni yapmış,
ne yapsaydı, yere bağdaş kurup dizlerini mi dövseydi? :)
kadın her yerde kadın, kazadan sonra bile gelip kapısının açılmasını bekliyor heralde :D
ona o arabayı vereni şey yapmak lazım ... abla 500 milyarı bıraktı gitti :D
Kaza yapan araçtan değilde sanki evinden galaya gitmek için çıkıyor :D Çanta-mont
Orası pist oldugu icin belki görevlilerin gelmesini bekledi. Yahu zaten araba durduktan sonra 1 dk bekledi maksimum kadın. O kalışı sogukkanlılıgı şoktan bile olabilir yani.
gtr saglammis ama:icon_tup:
3-5 metre daha dayansaymış pertten kurtulurdu :D direk bariyer başlangıcından daldı.
kişisel olarak yazılmış bir post olmadığından üstüne alınmana gerek yok barışcım :)
çok mu film izliyoruz acaba?
ateş olsaydı zaten kaçardı ki güvenli bir pist sonuçta, çıksa bile müdahale edilirdi.
ayrıca bariyere çarparak patlama ihtimalinin % kaç olduğunu merak ettim?
o airbaglar patladıgı zaman içeride havaifişek şov yapılıyo öyle hiç bişey olmamış gibi kimse cıkamaz birbirimize masal anlatmayalım :D bn bidaha içerden kimse cıkmıcak sandım ama abla gazımadı bile.
çantasını da koluna taktı ve gitti
dragtimes canlı yayınları ne zaman yapıyor arkadaşlar bununla ilgili bir konu varmı ? yayını stream olarak izliyebileceğimiz bir adres ?
Hollywood getirdi bizi bu hallere :)
Kadın düzde kontrol kaybedip girdi ateş olsa mı farkedicek? Her yarışta illaki müdehale ediliyor sürücüler içerde kaz gibi bekliyor mu?
Daha önce bariyere hiç girmedim varsa sizde tecrübe %'yi sizden alalım..
Hayır neyi savunuyosunuz da kadının hareketlere ten points veriyorsunuz onu anlayamadım..
Su birikintilerin oldugu yerde yarisi iptal etmemek hata.