Bunu istanbul parkta yapacak kaç kişiyiz.

Thread: Bunu istanbul parkta yapacak kaç kişiyiz.

1. mcy's Avatar

mcy said:

Talking Bunu istanbul parkta yapacak kaç kişiyiz.

Bunu sanırım japonlar otobanda yapıyorlardı ama pist versiyonunu ben yeni görüyorum.

BORKED

AVANTECH - EK9-1 SNF Final Round 2012 Heat 2 - YouTube

2. fkocak's Avatar

fkocak said:
    çok daha zevkli ama patlayan patlayana, sürtüşmeler çimalana dalmalar hoplamalar zıplamalar vs

3. gökberk's Avatar

gökberk said:
    Yer Malezya Sepang pisti
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Quote Originally Posted by 3rk4n View Post
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

4. By_emre's Avatar

By_emre said:
    biz daha iyisini yaparız
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

5. huseyinturk's Avatar

huseyinturk said:
    asıl heyecan bunda bence. Alıcan kaportasını çok dert etmiyeceğin bi araba rol drag hikaye bunun yanında. Çıkıcan otobana 8 10 araba mahmutbey gişelerden başlar

6. ouzs's Avatar

ouzs said:
    beyaz ek kasada sanrıım k20 var.. atmo turboya karşı.. çok iyi çekişmişler..
    *On3r*

7. firat_07's Avatar

firat_07 said:
    zevkli olmuş ama burda kesin kavga çıkar yok sürttün yok yoldan çıkardın v.s

8. onursumer's Avatar

onursumer said:
    çok eğlenceli bence

boya takıntısı olmayan bana vurdun yok masraf çıkıcak vs demicek kişilerle gerekli onlemleri alıp çıkarım piste böyle birşey olursa listenin başına beni yazın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

9. sinanbaysal's Avatar

sinanbaysal said:
    Ondekı beyaz ek nın pilotajı daha ıyı , turbo ek hızlı oldugu ıcın cekısmelı gıttıler cok zevklıydı paylasım ıcın tskrler

10. esmerserseriler's Avatar

esmerserseriler said:
    sanki istanbul roll geceleri gibi olmuş

11. President's Avatar

President said:
    Bizim dingil sarı EK nın pistten çıkışını izlerken beyaz EK sağdan malafatı sokup yakın temas geçince koptum orda hahah

12. Volkann's Avatar

Volkann said:
    beyaz ek iyi şöförmüş.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

13. mcy's Avatar

mcy said:
    Quote Originally Posted by President View Post
    Bizim dingil sarı EK nın pistten çıkışını izlerken beyaz EK sağdan malafatı sokup yakın temas geçince koptum orda hahah
    hafiften burna dokundu sanırım specleri yetmedi dönmesine. burundan destek alıp devam etti. nfs style

14. mcy's Avatar

mcy said:
    5:50 gibi sarı ek nın pistten çıktığı noktada beyaz ek tekrar aynı sol konumdan giriyor ve yine buruna dokunarak dönüyor. inanamadım ama öyle ve bu seferde bizim eleman pist dışına çıkıyor.

15. m. ali öz's Avatar

m. ali öz said:
    Japonyada honda parçaları büyük marketlerin oto aksesuar bölümünde falan satılıyordur adamların kafa rahat

16. wekoo's Avatar

wekoo said:
    insanın of çekesi geliyor.......süper.
    gariban 106 gti....

17. Onrcn said:
    Aslinda istanbul park ta da olmuyor degil. Go pro nun azizligine gelmeseydim mehmet le super sahneler vardi arkali onlu zaman icin kosarken kopmalar vs, Seyran Abi nin M3 le arkali onlu, m5 le nispeten.. oluyor yani hatta ilk video daki gecisler, o kalabalik bunu cok aratmiyor sadece biz daha dikkatliydik daha az hirlsiydik Mehmet in ayrica cooper la sagdan soldan ataklari

BORKED

18. Skyhawk34's Avatar

Skyhawk34 said:
    3.10 daiçim gitti

19. gcapraz said:
    ben aracın şanzımanını merak ettim... ya sıralı bi şanzıman var ya da adam aracını fena ezberlemiş...
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus