Suudilerin cesitli atraksiyonlarini gormustuk bir cok arkadas paylasti ancak ben hic bu kadar trafik ile ic ice olanini gormemistim...
Yorumsuz...
drifting in saudi arabia 2012 - part 1 - YouTube
Suudilerin cesitli atraksiyonlarini gormustuk bir cok arkadas paylasti ancak ben hic bu kadar trafik ile ic ice olanini gormemistim...
Yorumsuz...
drifting in saudi arabia 2012 - part 1 - YouTube
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
neyin kafasında bunlar yasağlam yanlıyor ama
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bu ülkede hiç eli sopalı adam yokmu yavAdam birde hep aynı mekanda yapıyor hareketi türkiye'de olsa uşağından aşçısına adama herkes girişir
![]()
La harbi gerizekalı bunlar nasıl geberip parçalanırız mı diye ugraşıyolar? Birde bu araçlar nedir yani yol iyi güzel ama arabada bişi varmı bunlarda?
yapılan hiç doğru değil ama adam direksiyonu konusunda saygıyı hakediyor.
araba da keza, nasıl bir arabaysa devrilemedi gitti, 2 tekere bile kalkmadı, ne olduğunu da çözemedim.
Şaşırmış bunlaryaptıklarının hayati tehlikesi yetmiyormuş gibi camdan çıkıyorlar bide...Ölmeyi bayılmak sanmak bu oluyor sanırım..Allah Akıl fikir versin
Chevrolet Aveo diyeceğim ama biraz büyük araç![]()
aptallıktan başka bişey değil ya. bi de anlamadığım, madem arapsınız lüks seviyosunuz falan tamam hep camrylerle accordlarda yanlıyosunuz, be kardeşim bi tane rwd lüks bi araç alıp onla deneyin bari. hep on ceker hep on ceker. al bi s500 bak dalgana madem canına susadın, bari tadını al.
video çok eski. bunun gibi trafikte hayvanlık yapıp 2 arkadaşını öldüren admı Araplar idama mahkum ediyorlardı. bazen güzel hareketleri war Arapların
Adam Kadir Gecesi doğmuş torpili sonuna kadar kullanıyo ALLAH sonunu hayır etsin![]()
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
Ben bu rahatsızlarla 5 yıla yakın yasadım, adamlar sadece trafikde degıl her konuda ınanılmaz saygısız tıpler, Allah dan Suudı Arabıstanda degıldık de rahatça ezebılıyoduk bunları ( orda yemez) , kutsal topraklar harıc en nefret ülkelerın basında gelır keza halkıda en nefret ettıklerımden, genelleme olmasın ama ahlaksızlığın zırvesınde adamlar. Cok doluyum Suudılere karsı cok, aklıma geldı yıne daraldım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)