304mil yani 490km/s resmi koşu videosu.
Video İzmir-İstanbul otoyolunda çekilmiştir.
Bence Çeşme-İzmir otobanı, o baştaki eğimli yol bi orda var.
Lastik ne kullandılar acaba?
Veyron zamanı 407km için lastikler 15dk dayanabiliyordu. 490km çok yüksek bir hız.
Çakarlı dizel a6 daha güzel
Cup 2 lastik varmış.
Maslakta lastikleri taktırırken denk geldik abi 490 yapcaz video çekcek araba lazım dediler. önden video çeken arac benim polo zaten arkadaşlar açıklamaya yazmayı unutmuş![]()
ben fake sandım başta yabancı sitelerden teyit aldım. daha dün lastik teknolojisi yeterince gelişmediği için yüksek hız testi yapmıyoruz diyordu Bugatti. 490 KM büyük bir başarı ve günlük kullanabilecek bir otomobilde. Şuan Hennesey F5 Venomdu Koenigsegg'di hepsinin hız rekorlarını paket etti.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
O değil de kapak fotosunda arabayı sanki RAM'S'ten ilana çıkıyormuş gibi kafadan etiket basık yapmışlar çok güzel duruyor. Mert eline sağlık.
Okumadan imzalamam.....
seri üretim bir araç demişler fakat rekoru kıran araç normal bir chiron'dan belki 20 cm daha uzun ve bir çok modifikasyon var aracın üzerinde. yani seri üretim chiron ile tasarım ve mühendislik olarak farklı bir araç.
seri üretim rekoru hala koeniggsegg tarafından tutuluyor bence.
madalya vermisler mi![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
500ü göreymiş efsane reklam olurmuş sanki..
490 tam sınır olmuş.
Yine de muazzam ötesi tabii![]()
çok talihsiz bir kazaydı. dost meclisinde belli km üzerine araçların çıkamayacağına kanaat getirmeye çalıştığımız , bilim adamı edasıyla yarışları incelediğimiz yaşlardı.
rekor sayılabilmesi için gidilen yönün tersi yolda da aynı sürati yakalaması gerekmiyor mu? yanlış mı biliyorum?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)