Hey maşallah tam bir bayram şekeri olmuş, bundan sonrasını da merakla bekliyorum abi.Bakalım hangi rengi tercih edeceksin. :)
Printable View
Hey maşallah tam bir bayram şekeri olmuş, bundan sonrasını da merakla bekliyorum abi.Bakalım hangi rengi tercih edeceksin. :)
Arkadaşlar, hepinizin Bayramını kutluyorum. Her şey gönlünüzce olsun her daim...
iyi bayramlar :)
Gözünüz aydın boyacınız da kaporta ustanız gibiyse cidden parmak ısırtacak dört gözle bekliyorum yakışıklının son halini , emeğinize sağlık kesenize bereket.
Boya malzemesi olarak hangi markaları tercih edeceksin, astar kaç gün bekleyecek, pek kaportacı macun vurulacak yer bırakmamış zaten , yat astarı kullanacak mısınız?
basından sonuna kadar tek tek aralarda okudum genelde fotolara baktım :) ustanız super en ınce ayrıntıya kadar ugrasmıs kusursuz olmus su zamanda etrafta ustayım dıyen ustalara bu ustayı goturup kralın dıye tanıstırmak var
Abi masallah cok detay calisiyosun. Ustanin da payi var tabi bunda. Insallah emeğinin karşılığını alacaksin. Hayirli bayramlar.
İyi bayramlar abi.Konuyu başından beri takip ediyorum maşallah çok güzel gidiyor proje.Allah aracın yürüdüğünüde görmeyi nasip etsin.
Sağol Kardeş, tekrar iyi bayramlar
Şu an aklımda değil isim ve markalar ama aşamalar esnasında elimden geldiğince her şeyi paylaşacağım sizlerle. Boya markası söylemişti ustam pahalı oluyormuş ama onu kullanmak gerek dedi. Altına atılan pütür vs. bile genelde Alman Markalar. İnanın Kaporta Ustam benden çok daha titiz davranıyor Boya işine:)
Teşekkür ederim:)
Sana da iyi bayramlar. Bu araba çok önemli benim için:)
İyi bayramlar, çok teşekkür ederim.
iyi bayramlar abi son resimler mukemmel olmus :) hadi hayırlısı ya az kaldı artık masallah.
Bence Yeşil. Göze batıp nazar olmasın derim.
İlk sayfadan son sayfaya kadar bütün yorumları okudum süper bi proje olmuş Allah nasip kısmet eder de inşallah güle güle biner kullanırsınız.
20 Sayfayı büyük bir hayranlıkla okudum, gerçekten çok zor bir iş ve çok güzel gidiyor. Kolay gelsin. Allah yardımcınız olsun. Merakla bekliyoruz:icon_tup:
abi biliyorsun önceden fotoğraflı alıntılı fikrimi belirttim bak o yeşilden yap bana bayram hediyen olsun :)
konuyu baştan sona hetmettim
özetle eline emeğine kesene sağlık abi. fastback lerin altın ellere geçme zamanı geliyor.
yakın takipteyim +1
böyle ustaların türkiyede olması gurur veriyor insana pahalı ama aldıgım fiyata ugrasıyorum diyor adam resmen. ellerinize sağlık abicim bitmiş bile :)
Çok teşekkür ederim.
Koyu yeşilden bahsediyorsun değil mi? Kısa listede o renk en başlarda yer alıyor :)
Çok teşekkür ederim. Keşke biraz daha kolay olsa parça vs. bulmak. Granada fikrimden hızla soğumaya başladım. Amerikan araçlar çok daha kolay yapılıyor. Geçenlerde neredeyse kaportası bile olmayan bir Charger gördüm, tüm kaporta parçaları hazır satın alınmış ve kaynak yapılıyordu :(
Çok sağolasın. Kısmetse yakında bitecek.