maşallah gerçekten güzel duruyor.
Printable View
maşallah gerçekten güzel duruyor.
evet arabadaki en önemli işi halletmiş bulunuyorum... her 2 turbo da orjinalleri ile değişti, arabanın da şekli şemali :)
şu an yazılım hariç projeyi tamamlamış bulunuyorum... inşallah sıkılmam :)
Ön plakayı ortlamak lazım :D
Onun dışında Maserati'ye söylenecek birşey yok.
plaka emanet o nedenle :)
masallah masallahhhh cok guzel olmus allah kaza bela vermesın
Maşallah tekrardan neredeyse her gun goruyorum çayyolunda :)
teşekkürler arkadaşlar, turbolar da yenilenince oldukça tatminkar oldu ama yazılım şart bir de yumuşak yaylı BOV...
hayirli olsun goremedim bi bunu gelince ankaraya ararim kesin bi tur atalim :) :)
cok yakısıklı arac masallah
bahar geldi kış uykusundan çıkartmak lazım :) aracı kaplatıp beyin takıcam kısa zamanda, bakalım ne kadar güç alıcaz :)
bence hıc kaplatmayı tamponar cok kıvrımlı ve dıfuzörlü guzel durmaz gıbıme gelıyor beyaz renk sıyah jant ama olsa boya felan manyak olur:)
kafamda mat mor var açıkçası, tamponları beğenmezsem boyatırım kaplamaya göre... GMG istediğim rengi getirse bir dakika durmıcam :) Jantlar OZ Futura, onları hiç ellemem bu yılın spor arabalarına en çok yakışan jant bu bence ...
http://www.bmwteam.net/board/uploads...8172_thumb.jpg
bu rengi istiyorum :)
"Compression: 7.6.1"
Bu aracın orjinal sıkıştırma oranımı ?
evet orj. sıkıştırması 7,6:1 dir...
Aracınıza maşallah demeyi unutmuşum pardon :) Çok beğendiğim araçlardan bir tanesidir ayrıca.
Son bir soru daha sorayım sistemdeki fabrikasyon boost değeri nedir ?
teşekkür ederim, orj boost 0,6...
oncelıklee hayırlı olsun bulent...madem turbolarda yenılendı gerıye tek bır sey kalıyor ...yazılım ve bıraz boost guzel olcak emınım...blow olarak blitz tavsıye ederım...