biraz kaba duruyo ya tamponlar :D
Printable View
biraz kaba duruyo ya tamponlar :D
tekne gibi duruyor önden :D
http://www.fastestlaps.com/showimage...=460&new_w=460
bu arada sen naaptın varmı bi gelişme?araç araştırması vss?
ellerine sağlık Ahmet fena bişey çıkıyo ortaya. sormak istrediğim iki soru var o kullandığın yalıtım malzemesinin adı ne diğeri kapı panellerini sökünce o alttaki naylonu tutan silikon gibi şeyi nası çıkarttınız.
buğracım saolasın , yalıtım malzemesi bauhaus tan alındı , bituself ismi ,,, 10 cm e 10 metre den başlıyor en küçük ebadı.Bi kutu ile maruti nin 4 kapı halledilir diye düşünüyorum.Bahsettiğin naylon çevresi silikon yoktu bende.Ya yoktu yada benden önce açılmıştı kapı içleri cam krikosu tamiri vss bi işlem için.
Bu arada renk konusunda en çok korktuğum olay yanlışlıkla şöyle bişey yapmaktı :D , Belki çoğu araca yakışacak canlı bi renk ama hiç gitmemiş 126ya
Mercedes-Benz 560SEL Custom Interior - YouTube
(koltuğun dilimlerinide eşşek kadar yapmış apaçi :D)
ahmet dun senın jantlar ve aynı renkde bı merso gordum fotoladım :D faceden etıketlıyorum
Face e baktim goremedim , bekliyorum :D
ahmet 41 kere maşallah on numara oluyor yavrım renk zaten ezmiş
Abi ekli değilmişsin ki :D
foto geldi :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...22304156_n.jpg
bu kasalarda çok güzel duruyor , hem sade hem farklı.Benimkinde nası durucak çok merak ediyorum.
Aynı jantı aynı kasanın siyahında dün gördüm bende kavacıkta.Arkama diklemesine park ediyordu , eşşek kadar doblo aynasından direkt jantı gördüm:D İzliyim diye trafiği kitledim biraz o park edene kadar:D
jantlar ankaradaysa gelde polisaj yapalım pırıl parıl, parıl pırıl :D olsun
yavaştan söküyorum bende içini döşeme kapılar tabav tavaln dalıcam. kapılar temiz sayılırda taban halısının altı tahmin ettiğimden kötü çıkacak gibi 2 ruloya kopmle benim arabayı kaplarım :D maaşı alınca bauhaus a uğramak lazım. sağolasın. ara ara kapını çalarım yine :D
Anladim senin mevzu daha derin ,, ben ses yalıtımı için yaptım ama malzemenin asil kullanım alanı çatı sistemleri tekneler vss ,, ısını görecektir.
maşallah tank tank :)
evet burda bi konuda daha bu tarz bi malzeme görmüştüm MX-5 içindi sanırım. banada ses yalıtımı özelliği lazım. kapıların ve taban halısının altını temizleyip üzerine bu üzerine ya eski halıyı temizleticem yada yeni halı ve yeni döşemeler diye düşünüyorum ama bütçe araştıaması daha yapmadım.