36k-37k istenen r53ler 43k-44k çıkmış
39k-40k istenen r56lar 47k-48k çıkmış durumda öncesinde fiyatlarını bildiğim bazı araçlar var o yüzden bekleyeceğim bakalım yüksek geliyor bana fiyatlar biraz
Printable View
36k-37k istenen r53ler 43k-44k çıkmış
39k-40k istenen r56lar 47k-48k çıkmış durumda öncesinde fiyatlarını bildiğim bazı araçlar var o yüzden bekleyeceğim bakalım yüksek geliyor bana fiyatlar biraz
öncelikle merhaba. aranıza yeni katıldım. bu ara cooper s fiyatlarına bişey oldu sanki. 3 ay önce 2004 model mavi cooper s aracımı 36.250 tl 'ye satmıştım. fiyat uygun diye aklınıza şuan 40 bin istenen s'ler gibi yıkık bi araç gelmesin. aracım 2.sahibinden koltuk ısıtma hariç full chili paketti. km'si 90k hasar kaydı vs hiçbir şeyi yoktu. kaputun scoop'a kadar ki kısmı taş izinden dolayı boyalı idi. Orijinal dışında tek bir civatası yoktu. böyle bi aracı o fiyata satıp şimdiki fiyatları görünce vay beee diyorum :)
satılık volk te37 17 ınc copercı arkadaslar elımde var duzgun s bulamadım barı jantları satayım :D
bu arada 2008 ve üzeri 40.000-45.000 lira civarı sunroof+xenon r56s arıyorum. 1-2 parça önemsiz boyası olabilir. hasar kaydı-değişen olmayacak varsa eşinizde dostunuzda alabilirim (kırmızı yada mavi)
ilanlara bakarken dikkatimi çekti,
Connecting site...
Connecting site...
Arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyoruz bilgisi olan varmı birde anadolu yakasında nereye gösterebiliriz ekspertiz için
ilanlarda ki araçlardan biri 35'e bir diğeride 33'e satılıktı düşün karı bir tane r56 full dolu diyor 39bine satılıktı fiyat 48 olmuş 42bine anlaştığımız sonrasında söylediği harici bir kaç şey çıkınca vazgeçtiğimiz araca 60 yazmışlar ya anormal derecede yüksek en son rx8'e yönelicem satışı biraz zor ama piyasası belli bir araç 2009 40.yıl özel serileri cooperla aynı paraya
kedilerin çiftleşme mevsimi nasıl ki mart ayıysa cooperların satılma zamanı da bu aylar :) fiyatlar o yüzden uçuk