Bi abime si bakıyoruz hb manuel acaba bu araç hakkında bi bilgisi olan varmı? teşekkürler...
Connecting site...
Printable View
Bi abime si bakıyoruz hb manuel acaba bu araç hakkında bi bilgisi olan varmı? teşekkürler...
Connecting site...
Arkadaşlar bir kardeşime alıcaz araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site...
Araniyor araniyor!!!!!!!!!
Sedan '''''' sİ ''''' araniyor?????
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
ABİLER ARKADAŞLAR
RİCAMDIR
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
ABİLER ARKADAŞLAR
RİCAMDIR
[url=http://www.sahibinden.com/ilan/vasi
Connecting site...
Arkadaşlar kocaeli de galerideymis bu araç aradım konuştum orda çalışan bi arkadaşınmış öğrendiğim kadarıyla beyazdan kırmızıya boyanmış keyfi şaselerde direklerde falan her hangi bişey yokmuş başka bi araç alınacağı için satılıkmış konuştuğum kişi gayet rahat bi sekilde istediğiniz yere gönül rahatlığıyla gösterebilirsiniz dedi sunroof klima faal miş yigenime baktım bu aracı başka bilgisi olan varmı arkadaşlar araçla ilgili gerçekten bilgisi olan arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden çok heveslendi yigen yorumlarinizi bekliyorum
Aynen kardeşim şimdi dikkatlice baktım araca plakaya dediğin gibi... ilan hala açılıyor 161650887 bi bak istiosan sende tekrar, peki akibiyeti nedir çekme derken yigen yanaşmasın ozaman cokta niyetlenmisti bilgin için saolasin
Sedan si için önerebileceğiniz araç var mıdır? (değişen-boya-kilometre önemli değil büyük kazası olmadığı motoru sağlıklı olduğu sürece)
hayır yok orjinal hali ile 18