arkadaşlar cok düzgün bi esay vardı bende gideri felan bayağı sağlamdı f/e/h vtı ile gıçlı başlı gıdıyordu kozmetık extrasıda wardı sırf foruma satılsın dıye getırdım forumda ılan werdım sahıbındene ılan wermedım dedım bılen bırıne gıtsın en azında ınanın ful orjınaldı temızlık olsun dıye bı boyası wardı o kadar degısen macuk kesınlıkle yoktu 17500 den burda ılana koydum kımse el surmedı benımde pek nıetım yoktu sadece borcum wardı ve işten çıkıp okuluma devam etmem lazımdı dıye satıyordum sadece bı ıkı arkdaş mesaj attı onlardanda anlaşamadık siteden kaldırıyordum tam ılanı bı daha burda bı arkadaş ıstedı verdım aracı ama yemın ederım cok pişmanım keşke satmayaydım hem kasa hem sorunsuzluk yönünden harıka araçlar kıymayın aracınıza satmayın motorlarınızı revıze edın devam edın ınanın değmez ben sattığım ıcın cok pişmanım şimdi geri istiyrum çocuk vermıyor aracı bı tane polis amcada war ful orjınal adam bılmıyor esay ne nedır İzmirli burda görev yapıyor nasıpse bayramdan sonra konuşup alıp boyatıp topluyacam bınecem