abilerim arkadaşlarım bu aracı bilen var mı ? 3-4 kez aradım öğlenden beri ama telefonu açan olmadı
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101234235
Printable View
abilerim arkadaşlarım bu aracı bilen var mı ? 3-4 kez aradım öğlenden beri ama telefonu açan olmadı
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 101234235
eski SU Sİ dir istanbulda geçmişi bellidir.
yunus kavcıogulu aldı sonra hakan abiye gecti hakan abideki specleri
crx 3 4 dişli
portpolish
vtec gaz kelebegi
integra subab
ince conta varmıydı bilmıyorum
motor hakan abideyken radar honda tarafından reftifiye gördü
sonra tekrar yunus kardeşimiz aldı
bu zamana kadar Sİ hep vteclerle yürümüştür.
sonra yunus izmirden erol abi ye sattı oda orjinal binmek istedigi için dişlileri söktü hedears söktü bir kaç birsey daha söktü
ordanda ankaraya satıldı araç
araç çok çok nadir 95 modeldir koltuk kılıfları farklıdır değişen ve kaza olmadıgını biliyorum boya var araçta yunus boyanın nerde oldugunu çok iyi bilir
alıcı isenın ciddi yunus telini veririm konuşursunuz ama geçmişi böyle aracın
araç sahibi benim gerekli bilgiler yazılmış üstte teşekürler bu arada bilgiler için. bu gün motor üstünde geçtiği için telefonları açamadım k.bakmayın dönüşte yapamadım.
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 103432347
araç hakkında bilgisi olan varmı
...........
tamam lpg konusu bambaşkada ben aracı sormuştum:D:D bi ark ım ilgilenio bununla ama bi kırmızı vardı bi ara taklalı falan diolardı bi ark gidip bakmıştı acaba bu araç omu
bende karşıydım lpg ye de normal kullanımda yakıt tüketimi vs. olsun çok güzeldi , gazlıycağım zamanda benzine alıyordum mis gibi gidiyordu , düşüncem değişti haliyle :)
walla hepinize eyvallah herkesin kendi düşüncesi ama neden lpg'li 106 ya da vti yok ? olsa da satılmıyor ?
yine söylüyorum bu şahsi düşüncem; yakıt paran varsa SI binersin yoksa EX binersin. benim için bu kadar basit yani konu.
Araç hala taş gibi orj Si-R koltuklu sanrooflu çok iyi bi araba izmitte alper kadayıf arkadaşımızdaydı sora satıldı araç sonradan orduda erturul arkadasımızda çıktı şuan yine ilanda ve konyada Zenci Si-R Gönüllerde. :cool:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1379299/detay#
aynı düşüncedeydim dediğim gibi ama kulllanınca öle düşünmüyor insan 10 lira gazla 2 sene önce baya baya geziyordum , gazlıycağım zaman benzine alıyordum hiç bi sıkıntısınıda çekmedim o yüzden fikrim değişti :)
konu kaymasın ama dip not verim , 106 vti hatta forumda vardı bi ara nissan gtr da bile lpg gördüm , kendi mah. de 4.0 jiplerde bile gördüm artık tuhaf karşılamıyorum :D
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 103487662
araç hk. bilgisi olan varmı?
parası olan benzınde biner gazlar
parası cebıne göre olan lpgde biner benzınde gazlar
ama işi bilen adam lpg de benzınde de hepsını gecer ben bunu bilirim işi bilirsenız ayarınızı düzgün yaptırırsanız hiç sıkıntı olmaz...
Aydın abi lpg'de, 97 oktanlı si'lardan başarılıydı:D
eklettirmeyin videoları:D
yani , geniş yazarsan düşünen arkadaşlara yardımcı olmuş olursun :)
satana ayıp olmasın özel mesaj atarım isteyen sölesin :)
Yalcin lpg + supercharger kullaniyor gayette memnun İmkan yoksa lpg takilabilir herkesin durumu ayni degil he bende takmam o ayri ama sonucta hondayi cokta buyutmemek lazim supersport bir arac degilki ennihayetinde 15 liralik arac
ben yazıyım mı barış :D 12 800 olan si yı :D
biz taktıkdık gayette memnnunuz ayarını güzel bi şekilde yaptırdıktan sonra hiç sorun sıkıntı yaşanmıyor performans her şekilde aynı 1200 km lik istanbul-rize yolunu 230 tl ye gidiyor buda cabası :)
meraklandırdınız ama, burası sorgulama bölümü, bilgileri paylaşmak lazım.
söyleyim o vakit.motorda sıkıntı olarak subap ayarı gerekiyor.motor hafiften yamuk duruyor.ön panel değişmiş.sağ ve sol kapı direklerinde ayrıca çamurluklarda işlem var.bagaj kapağında da işlem var.sıralı sistem değil düz lpg var araçta.
ilanlarda yanıltıcı bilgi vermek, telefonda yalan yanlış konuşmak nedir yani. araba neyse o'dur. gelen adam kör mü allah aşkına? anlamasa bile baktırmak istemeyecek mi ki sanki.