izmirde klimasız araba direk çöpe.. alıp binilcekse klima şart 2. araç olarak swap yapcaksan olur.
Printable View
izmirde klimasız araba direk çöpe.. alıp binilcekse klima şart 2. araç olarak swap yapcaksan olur.
motor şanzıman vs.satılsa 7-8 e gelir bu araç, vtec almaktan mantıklı...:)
tabi canım araba her yönden mantıklı alınır yani al dursun mutlaka bi işe yarar bi gün:) tabi fotoğraflardaki gibiyse.
bu temizlikte olan araca bu fiyat ilginç geldi :) en kötü ihtimal güzel toplamışlar denir yanına gidince :)
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 91820523 yardımcı olur musunuz arkadaşlar..
ankaradakı arac hakkında kısmenın bılgısı yokmu arkadaslar yarın manısadan bı arkadasım gıdıcek almaya buralardan oraya bosuna gıtmesın adam
arkdaslar benım dusuncem 15-16 lık Sİ ların bari en fullu olsun klıma-sunroof vs.
adam 15 bın yazmıs ne sunrrof war ne klıma örn. 93 model 220 bınde araba. 136hp dıe abartmamak lazım.
Honda Civic 1.5 EX 1994 Model 13.650 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 66948727
bu aracı bilen var mı ?
Benim Si'da klima yok.Batman'da sıcakta durmaya gelmiyordu o yuzden.
Vay be gitti guzelim araba.
araç 4 gün önce mi ney tam hatırlamıyorum tam ilana düştü gece 2 gibi herhalde ilk görenlerden biriyimdir :) direk aradım kapalıydı sabah 11 gibi sahibi aradı beni hayırdır gece beni aramışsınız falaln dedım araba için he anladım dedı,dedım bılgı ıstıyorum ilk sahibi bayan arkadastan aldım dedı gerçekten çok temiz sadece ufak bir kazadan ön tampon değişti dedi başka değişen ağır bir kazası yok boyada yok km de orjinal motorda sağır dedi :D nie satıyorsunuz dedim eşimin arabası var bu fazla geliyor bize ayrıcada kliması yok sıcaklarda içinde pek durulmuyor dedi bu cevap yetti bana gidip sabahsı direk alıcaktımda gene aklımda vti olduğu için bu aracıda kaçırmış oldum bilerek en sonda uygun bir rakama bırakmıştı adam bana neyse,alana satana hayırlısı olsun...
Murat Si almaya niyetin varmı??