Şu araç hakkında bilgisi olan var mı? Plakası yabancı gelmedi de..
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 92921203
Printable View
Şu araç hakkında bilgisi olan var mı? Plakası yabancı gelmedi de..
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 92921203
daha önceden sorgulanmıştı bu araç
Uppppppppppp
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 80361585
bunu bılen varmı bayagı ıddalı konusmus arkadas :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...95265831/detay
Araç hakkında bilgisi olan varmı değeri ederi nedir?
vay be bu araç 99 veya 2000 tam hatırlamıyorum senesine kadar bizim sitedeydi ilk sahibi,benim si 89000 km de iken bu araç 27000 km deydi adamın bisi vardı hafta içi bise buna hafta sonları biner garajda yatırırdı sadece bagaj kapagında ufak bir göçük vardı nazarlık cinsinden
şimdi km ye bak o adamda dursa tr de tek olurdu heralde
Benim EG'de şu an 294bin'e doğru gidiyor.Tek eksiği boyası sadece :) Kompresyon değerleri felan hep aynı 4 pistonda.
şu geçen kaçan araba bu işte amca 12.5 a falan düşmüştü en son sanırım
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 80361585
honda da orjinal hiç rektefiye görmemiş makınanın km sine bakıyorsanız ozaman hondada fazla anlamıyorsunuz demektir.
ZC civic Sİ 247 bın km motor rektefiyesi yok sadece kapak açıldı okadar acanda benım aracın rol videoları var vtecler vts 106 gtı ile yürümektedir ...
daha önce sattıgım bir Sİ vardı meşhurdur 440 bınde makına sattgım kişiyle konuşurum hala sorunsuz sıkıntısız biniyor hatta arabasını arada denemeler bile yapıyort ve guzelde gidiyor hala...
honda rektefiye görmemişse adam gibi kullanılmışsa bakımlarını ayarlarını zamanında yaptırmışsan km ye fazla takılmayacaksın en çok korkucagın seyse düşük km de motor yapılmış veya motorun haşatı çıkmış km düşürülmüş hondalardan çekınmek lazım...
ya sırf km de değil ki , bak amcadan almış 12 2 gün geçmeden 17 hadi onuda geçtim , başlı başına 17 ne ya müzeden mi ;) , yoksa honda da km sorunu olmıycak kadar anlıyoruz ;)