Blackalp nickli alper abinin eski aracı.ilanda yazan yaşlı amcadan alıp bu hale getirende kendisidir.gözünden sakınırdı aracı alper abi.ilandada yazdığı gibi ufak bi kazası olmuş sanırım.kendisi görürse detaylı bilgi verir zaten
Printable View
Blackalp nickli alper abinin eski aracı.ilanda yazan yaşlı amcadan alıp bu hale getirende kendisidir.gözünden sakınırdı aracı alper abi.ilandada yazdığı gibi ufak bi kazası olmuş sanırım.kendisi görürse detaylı bilgi verir zaten
Connecting site... bu aracın akıbetını bılen warmı ???
arkadaşlar ilanda olmayan polishli pistonlu füme 93 esay'ımı gelen kişininde fiyatı öldürmemesi kaydıyla uygun bi rakama vericem.brc marka lpg mevcut, daha geçen hafta sonu 140 liralık lpg ile 760km yol yaptım.gırtlak yüklüler kadar olmasada yürürü iddalıdır.bi kısım mekanik bakımını uzun yola gidicem diye yeni yaptım.geri kalanıda alacak kişi halledebilir.düşünen olursa teklifini pm yoluyla yapabilir,görüşebiliriz
Bir arkadaş sorgulamamı rica etti.
Var mı geçmişini bilen arkadaşlar.
Connecting site...
Mobilden yazıyorum geçmiş sayfaları inceleyemedim.
Teşekkürler.
Yok mu temizinden hb Siii ?
arkadaşlar bu iki arac ile ilgili bilgidi olan varmıdır...
Connecting site...
Connecting site...
arkadaşlar aracla ilgili bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
bilgim yok ama arabanın hiç içten resmi yok
ama görünen orta halli bi esay
o paralar verilmez
Bugün Midyat'da yıkık dökük halde bi Kırmızı Sedan Si gördüm.Sunroof felan vardı.İçim acıdı öyle görünce.Üstünde orjinal jantları vardı hala.
Var mı şöyle 15-16 bine kadar eli yüzü düzgün SI?
Valla piyasadaki Si ları gördükten sonra bende Si ı satmamaya karar verdim. inş istediğin temizlikte o paralara bulursun işin biraz zor kardeşim.
Connecting site...
stock bi vti ile stock bi si ın yürüdüğünü iddaa eden bi arkadaş gördüm. sizce varmı böyle bişey ???
Aynen.Geçen yıl satmaya kalktım.Millet bir sürü kusur buldu.Bende satmıyorum artık o yüzden.Gitsinler 2-3 kere motor yapmış Si'ları alsın.Ben şu an 318bin km'de üst kapak açılmamış EG'imle mutlu mesutum şu an :D Bu yaz boyadıktan sonra da dahada mutlu olacam inşallah.
Connecting site... varmı bilgisi olan ? ?
yani beyaz la kırmızının alıcısı çok oluyor biliyon ki yakışıyor da :D
Bi abime si bakıyoruz hb manuel acaba bu araç hakkında bi bilgisi olan varmı? teşekkürler...
Connecting site...
Arkadaşlar bir kardeşime alıcaz araç hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site...
Araniyor araniyor!!!!!!!!!
Sedan '''''' sİ ''''' araniyor?????
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
ABİLER ARKADAŞLAR
RİCAMDIR
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
ABİLER ARKADAŞLAR