Yalcin lpg + supercharger kullaniyor gayette memnun İmkan yoksa lpg takilabilir herkesin durumu ayni degil he bende takmam o ayri ama sonucta hondayi cokta buyutmemek lazim supersport bir arac degilki ennihayetinde 15 liralik arac
Yalcin lpg + supercharger kullaniyor gayette memnun İmkan yoksa lpg takilabilir herkesin durumu ayni degil he bende takmam o ayri ama sonucta hondayi cokta buyutmemek lazim supersport bir arac degilki ennihayetinde 15 liralik arac
biz taktıkdık gayette memnnunuz ayarını güzel bi şekilde yaptırdıktan sonra hiç sorun sıkıntı yaşanmıyor performans her şekilde aynı 1200 km lik istanbul-rize yolunu 230 tl ye gidiyor buda cabası![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
meraklandırdınız ama, burası sorgulama bölümü, bilgileri paylaşmak lazım.
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
söyleyim o vakit.motorda sıkıntı olarak subap ayarı gerekiyor.motor hafiften yamuk duruyor.ön panel değişmiş.sağ ve sol kapı direklerinde ayrıca çamurluklarda işlem var.bagaj kapağında da işlem var.sıralı sistem değil düz lpg var araçta.
ilanlarda yanıltıcı bilgi vermek, telefonda yalan yanlış konuşmak nedir yani. araba neyse o'dur. gelen adam kör mü allah aşkına? anlamasa bile baktırmak istemeyecek mi ki sanki.
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
www.honda-tech.com
Bu araç 2 sene öncce malatyadan ilanı vardı motor o zamanda sıfır yapıldı diyodu sahibi malatyada yaptırmıştı ama parçalar orjinal değilmiş en ucuzlarını almış ben konuşmuştum yağ pompası filan ucuzunda almıştı ben vazgeçmiştim sonra 2 el değiştirdi sanırsam. Buda sıfır motor yapıldı diyo bilemem gerisini.
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
o kazalıdır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)