90 accordlar iyidir kanka. F20a motor kodu 136 hp. Benim komşuda vardı 9.500 e alıcaktım. Parayı yetiştiremedim. Akrabasına sattı sonra :(
Printable View
90 accordlar iyidir kanka. F20a motor kodu 136 hp. Benim komşuda vardı 9.500 e alıcaktım. Parayı yetiştiremedim. Akrabasına sattı sonra :(
18500 olan si hangisi demek istedim mahmut
ya moruk boşversene bitane moonrock var onu al daha iyi ;)
si la işim olmaz daha :D he gelır 11 bıne 12 bınce cıncık olur o zman :)
bi tane s2000 war onu kovalıyorumda, tentede yırtık warmış o kafamı kurcalıyo :D
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 102344327
bu aracın durumunu bilen varmıdır arkadaslar bizim arkadas niyetlendi bunada ?
ist yakın :D
dediğim araba buydu kredi çıkarsa gökhan alıcak ama kısmet.çok temizmiş.jdmpoint ayhan tavsiye etti bize.
Bakalım kısmet olursa önümüzdeki hafta bakmaya gidicez .
ayhanla bi konusayım bakalım ayhan varsa gerci temizdir arac.
vay be. si lar bile bu fiyatları görmeye başladı ya yakında ef ler de 15 leri bulur.
Aracin km si ve kazasiz olmasina kesinlikle kefilim arkadaslar bulunabilecek nadir si lardan diyebilirim motor ve yuruyen olaraksa beyin ayarini aracin ben yaptim yururu gayet saglikli bakiminida yaparken alttan yataklari kontrol ettim en ufak bir cizik dahi yok gozunuz kapali alabilirsiniz tabi istediginiz heryerede gosterebilirsiniz benlik bukadar :-)
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 17.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 102344327
Arac bi yerden tanidik geliyo ama benim olabilirmi :)
Ayhan eline sağlik kardesim aracin cigerinde hic dumanda yok sanki hiç sigara içilmemiş :)