Valla ben de ara sıra piyasayı takip etmek için bakıyorum.Temiz Si piyasa da pek kalmadı.Olanlar da ellerinde tutmaya çalışıyorlar zaten.
Printable View
Valla ben de ara sıra piyasayı takip etmek için bakıyorum.Temiz Si piyasa da pek kalmadı.Olanlar da ellerinde tutmaya çalışıyorlar zaten.
Kimsenin almaya niyeti yok herkes temiz si soruyor :) Temiz çok da alcak adam yok :)
Temiz si varda, düşündüren taraf temiz esayı satınca yerine ne koyabileceğim. Şu an için araba satmak kolay fakat sorunsuz, sollamalarda acaba geçebilirmiyim diye düşündürmeyen, karizma, pedala yüklenince tahrik edici motor sesini alabileceğimiz, az yakan,çok kaçan araç ne alabilirim sorusuna cevap bulamadığımızdan araçlarımızı satmıyoruz. Anlayacağınız AŞK var, terketmek yok.
bence eg'ler bu yüzden arttı piyasa olarak. Satma konusuna gelince kimse oralı değill :D işin şakası tabi :)
arkadaşlar bu doch si motor hakkında en iyi bilgi sahibi arkadaş kimdir ? nasıl ulaşırım kendilerine?
Konu nedir yardimci olalim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84086084/detay araç hakkında bilgisi olan varmi
kardeşim bi söylentiye göre si ye integraların üst kapagı oluyormus? arabayı daha da cok besledigin için gidişi daha iyi olur die düşünüyorum.
birde bi si ye fazla aşırıya kaçmamak şartıyla nasıl birşeyler yapılarak yükleme yapa bilirim. (YÜRÜMEKTEN SIKILDIM KOŞMAYA BAŞLAYALIM)
Arkadaslar bu arabayı düşünen varsa bu gun gittim baktim sag camurluk degisik sag arkadan kaza var oynanmış ici cok dağınık motor sıkıntı yağ yakıyor duman atıyor bu gun ankaradan gittik gotumuze bakarak geldik. http://m.sahibinden.com/classifiedDe...32584&rnd=2232
ilan açılmıyo yalnız bi kontrol edermisin?
İlan No: 184232584 araç bu.
türkiyede araba piyasası yükseldiyse bi şahin bi honda yüzündendir
Geçmiş olsun Serhat. Bulursun kismetini acele etme.
Başlığa neden hatasız yazarlar ki değişeni olan arabaya.
Arkadaşlar araç hakkında acil bilgi lazım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82255210/detay
feleğin çemberinden iki kere geçmiş bu araba bunu sorgulatmana bile gerek yok :S
Sattığım Si'yı imkanım olsa tekrar geriye alırım.Piyasa da gerçekten eli ayağı düzgün araba kalmadı artık.
gençler dert etmeyin o kadar
verin 35 liracık size tertemiz sedan eg vereyim :D
Geldin baktın gösterdin aracı 16500 e kırmızı renk kafasi düzgün tek parça degiseni olan baska si varsa bulabiliyosan git onu al sana uymamis olabilir burda milletin arabasina *** atma araci soran oldu mu sana kalkıp link veriyosun yok soyle yok boyle sanane kardesim hayirdir hata bizde karsimizdakini adam yerine koyuyoruz...
Yag yakiyormu gercekten peki????
Evet yüksek devirde var duman atması ya sekman ya da subap lastiginden o yuzden fiyatı uygun tutuyorum
hocam kusura bakmayın herkesin malı kendine kıymetliymişte bu fiyat mı uygun 20 yaşında araba expertizi kaçki aracın fiyatı 16.900e uygun oluyor...
Si kategorisine bi gir bak düzgün var mı varsa kaç para aracın model yılına göre fiyat kiyasliyosan sana bi sorum olucak si nedir? Bana bi anlatirmisin hocam
hocam si'in ne oluğunu da biliyorum piyasanın durumunu da biliyorum fakat başta belirttim kusura bakmayın diye benim sitemim size değil sizde bunu piyasanın altında bıraksanız yeni araç alamicaksınız o fiyata. benim sitemim piyasaya milletin farklı ülkelerde harçlığıyla biriktirip satın aldığı araçlara neredeyse ev parası veriyoruz hala ülkemizde benim sitemim buna. sonuçta uygun değil sizde ben de başkaları da bu yaştaki bu donanımdaki bi araca bu fiyatı vermek istemez kim isterki? isteyen varsa saygı duyar susarım...