53 plakaydı önceden.. rizede bi dr dan alınmıstı daha sonradan yanlış bi işlem sebebiyle ( ne olduğunu bilmiyorum ) motor yapmışlar orda. hatta hararetle benzin müşürünü yanlış bağlamışlardı.
Printable View
araç izmirden gitmiştir bulunduğu yere yaklaşık bi 3 4 ay önce bakım yapmıştı arkadaşım garajında liftteydi altını üstünü incelemiştim aracın bitik bir si değildi motoru sağlıklı alt takım masrafı yok headers vs de var stoch bi si a göre ciğerliydi :) üzerinde yağ soğutucu bile vardı dikkatimi çekmişti hatta. kasa da ufak tefek sıkıntılar vardı ama treni raydan çkarmış si lardan değildi
Öncelikle hayırlı kandiler dilerim herkese.
İlanda ki araç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba?
Connecting site...
İlandaki araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
Connecting site...
bu arkadaşlar gelip aracıma baktılar araç bende onlara da söyledim iç döşeme sorunu var direklerde hiçbişey yok işten anladığını zanneden bi arkadaşla gelmişler ama pek bişey bildiğini söyleyemem elimde expertiz raporuda mevcut. O sağlıklı iesle gelin görelim kim saplıyo doğruyu söyleyin arkadaşım araç başında ölücülük yapmaya çalıştınız 12 bine yalvardınız ben vermedim sonra burdan b.klamaya çalışmayın kumda oynayın
elazığda civic si var 53 plaka. bilen duyan var mı ?
Connecting site...
Arkadaşlar aracı bilen varsa bilgi verebilirmi ? Şimdiden teşekkür ederim..
Connecting site...
Connecting site...
aracı bilen varmı arkadaşlar ?
Araç hakkında bilgi alabilir miyiz arkadaşlar.
Ciddi alıcıyız.
Connecting site...
1 ay önce kendi BMW mi almaya gittiğimde gidip bakmıştım . önden ince bir kazası var ama treni raydan çıkarmamış panel orj. dediler ama bence değil hem etiketler yoktu hemde fazla düzgündü. silindir kapak contası değişmiş toplayıp kapatmışlar ama ciddi bir üfleme vardı arabada külbürütör kapağını açtığımda buram buram yağ fışkırıyordu. lastikler 0 mishelin içi de 10 üzerinde 7 15 lira teklif ettim vermedi.
1 ay önce kendi BMW mi almaya gittiğimde gidip bakmıştım . önden ince bir kazası var ama treni raydan çıkarmamış panel orj. dediler ama bence değil hem etiketler yoktu hemde fazla düzgündü. silindir kapak contası değişmiş toplayıp kapatmışlar ama ciddi bir üfleme vardı arabada külbürütör kapağını açtığımda buram buram yağ fışkırıyordu. lastikler 0 mishelin içi de 10 üzerinde 7 15 lira teklif ettim vermedi.
Temiz si isteyenler arkadasamin araci ciddi yururu var kasa olarakta duzgun 217128292 ilan no dusunurseniz fiyat konusundada elimdn geleni yaparim
Connecting site...
Arkadaslar arac hakknda bilgisi olan var midir
Valla hocam izmirde olsa dedigin gibi 15 bile imkansiz vermem de istanbula 600 km yol yapip 1 gun icinde 4 5 tane si a bakinca sirf arabasiz donmeyim die 15 bile veriliyor iste birde arkadas cok iyi niyetli bir arkadasti belli oda baya zarar etmis gonlu kirilmasin die oldurmedim :)
Merhaba arkadaşlar aşağıda linki olan araçlar hakkında bilgisi olan varmı acaba..
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
Şimdiden teşekkür ederim hepinize..
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır. Göğüs haricinde herşey düzgün gibi geldi?
Connecting site...
ayrıca eski rengi kırmızıydı.
ilk araç sanırım fake ilan ben 2 3 kere msj attm ama geri donus olmadi. 2. Arac manisada tam hatirlamiyorum ama 1 2 parca degisen vardi camurluk ve kapı die hatrlyorm birde senkromenclerinde problem varmış ama duzgun bir aracmis bir referans ila ulasmstm ben sahibine 3. De izmirde ama hic gormedm haberim yok :) ilk arac efsane duruyor yalniz ulasirsaniz banada haber verirsenis sevinirim
turuncu olan bence alınır :)
turuncu olana bir kaç kere ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım çok orj. duruyor ama sanırım fake veya unutulmuş. manisadaki gri olana da bir referans ile ulaşmıştım aylar önce bir iki parça değişen vardı çamurluk ve kapıydı sanırım kaputta panelde bir şey varmıydı hatırlamıyorum , birde senkromençlerde problem vardı yanlış hatırlamıyorsam haricinde düzgün bir araçmış ama o paralar fazla bence.