Türkiye'deki en iyilerine bindiğime düşünüyorum, kimse bana 16-17 teklif etmedi:D
Printable View
2007 yılında 10 liraya si lar satılmazken benim si ım 15500 e satıldı alan arkadasta hiç pişman olmadı şu an ewt gene si kullanıyorum ve 20 bin istiyorum... Eder etmez kimseyi ilgilendirmez. Herkesin ticareti kendine... Salihime katılıyorum biZ bu piyasada çok si biliyoruz kol çıkaran bacak çıkaran daha üstündeki pompası orjinal olmayan... O yüzden si var si cık var.. Zaten kactane düZgünü kaldı ki... Zaten o yuksek fiyatlı olanlar düzgün olanlar değilmi????
Kimse unutmasın dohc herzaman farklıdır si vtı accord hepsının tadı we kulvarı farklı ... Onemli olan amaca yonellık araca para vermek...
Bir si 94 modelse sedansa klımalıysa hatta sounruf varsa herturlu para yapar ....sahibinden.com ilan no 77967247 veya 112210648 ..... Tabi gene soyluyorum herkesın ticaretı kendine...
Farketmez kavcıoglu piyasa artar artmaz RAbbım herkese hayırlı müşteri versin düzgün araba nasip etsin....
aminn cümlemize...
Yunus bu araç için ne dersin çok hoşuma gitti açıkcası..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3628125/detay/
tamam hondacı olabilirizde keriz değiliz insan o hatayı bir kere en fazla iki kere yapar :D
bende eg kasayı çok seviyorum lakin o paralara almam rolling kovalayacaksam hiç almam para çokomel eğrisine göre ies daha çok sorunsuz geri dönüş yapan motor, en baba si 94 model bende yaşlı araba fobisi başladığına göre, zor yani hele bu fiyatlarla çok zor honda almam gibi daha :D
stoc araçlara bu paraları istemeleride hayli garip insanda biraz utanma olur,
1.4 1.6ies'ler binek olarak gözümde araba değil, spor arabada değil, vtece benziyor diye biniyorlar, binenlerde niye bindiklerini bilmiyor:D:D:D
3 tur direksiyon turu olan binek kağıt gibi 2000 model araba olamaz
bombayı atar kaçarım aga :D otomatik olmayaydı iyiydi...anneye niyetlendim otomatik olsun hevesini alsın kullansın diye.benim eski arabadan olduğu için istemedi.varsa sahiplenen alsın bari :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2145165/detay/
sattığıma üzüldüğüm tek araçtın şu SI. siyah bir hb bulursam gene alıcam :(