Connecting site...
araç nasıldır.bu fiyata alınır mı sizce ? sahibiyle görüştüm bi aksilik çıkmazsa yarın sanayide bi baktırma durumu söz konusu.
Printable View
Connecting site...
araç nasıldır.bu fiyata alınır mı sizce ? sahibiyle görüştüm bi aksilik çıkmazsa yarın sanayide bi baktırma durumu söz konusu.
aynen pek duzgun durmuyo, özellikle içi baya hırpalanmıs aracın, klıma peteklerının oralar fılan kırık. tampon ve farlar yan sanayı ise o yuzden aralarında boşluk olabılır.
aracla jantların rengı bırbırını guzel tamamlamıs o yuzden hoş gibi duruyor ama ince ayrıntılara girersen cok ıyı oldugunu dusunmuyorum.
slm arkadaşlar antalyadaki si ile ilgili bilgisi olan varmı acaba cok acil...... Connecting site...
araca bu gün bakmaya gidecem aracı gözüm kerserse bide sıkı pazarlıkda birşeyler olursa allah nasip ederse alıcıyım
yüksek km araçların motoru bi süre sonra artık toplanmak istiyor , komple motoru ne kadara çıkar ve güzel oem toplansa eski performansını verir mi , daha önce yaptırmış arkadaşlara sormak istedim ben toplamadım hiç merak ediyorum . bilgiler ilerde işimize yarar ;)
maşallah güzelmiş :) hala performans olarak falan tatmin ediyor mu , gazlama vs. için sormuyorum , benim si de 200 e yakındı bunu hep düşünmüşümdür illa yapan arkadaşlar vardır bakalım , ilerde alıcaz göz önünde bulundurmuş olurum :)
ben oem parcalarla si topladım arkdslar. yalan olmasın 3800 gibi bi rakama toplamıstım sanırım.
baska X firmalardan 2900 ila 3500 fıyatta aldım. Ama yaprtdgm yerın referansları saglam olunca orda yaptrmıstım.
sıfır yapılınca tabıkı eskı permorfansından daha iyi geldi bana. gercı ben rodajdan sonra fazla kullanmadım satmak zorunda kaldım ama kullandgm süre içerisnde memnundum.
aracı izmire sattım, hatta alan abimiz siteyede üye o alırken bıraz teredütte kaldı ama daha sonra telf.la ara sıra benı arayıp aractan cok memnun oldugunu cok iyi gittiğini dile getirmişti.
Şöyle 4 kapı bi Sİ da ben istiyorum, aracımla takaslayacak :D Engeanceem :D
Ben bu semester'da bi klima taktım mı Si'ya zor durumda kalmadıkça satmam artık :D
Connecting site...
ilandaki aracı alacak arkadaşlar ben araca baktırdım... siteden arkadaşımız buğra baktı...
araç hakkında öğrendiklerimi yazim belki araçla ilgilenen vardır...
ön çamurluk, kaput, panel orjinal ama düzeltilmiş...
sol tarafta şasede işlem var
arka çamurlukta işlem var
bagaj kapağı değişmiş
sol ön kapı direğinde menteşenin orda kazadan ötürü hafif kabarma mevcut...
motor orta halli çok iyi değil
2aracın arasında kalmış kazası bu şekilde...
aracı aksesuarlarıyla 17.000 (2koltuk - direksiyon - ledli stop - egzoz)
boş hali 12.000
ilgilenen arkadaşlara duyrulur :)
Bende 200 küsür binde motor toplattırdım bırak performansı arabanın sesi bile değişti :D