Haklisin goruselim
Printable View
niye bukadar üstünüze alındınız daha düne kadar en baba en güzel vti ler 18- 20 bin iken 25-27bin oldu eg lerin fiyatlarıda 15-16-17oldu birden ya nette fiyat veren verene bu uçuş niye bnm demek istediğim kazalı değişeni olan araçlar için uçanlardı . 3-5 ay öncesine kadar full dolu araçlar en fazla 14-15istyolardı şimdi tavan yaptı fiyatlar , sizin aracınızda değişen yoktur hasrafsızdır kalkar verirsin o para tm ozmn ona bişey dediğimiz yok zaten fiyatta uçanların araçlarını gorüyom aylardır öle satılcak diye bekliyolar nette hergün eg takibi yapıyorum sahibindende burdan soruda sormadım yaşım kadar araba alaıp sattınızmı diye konuyu serte dökmeye hiç gerek yok benim düşüncem bu kabul edilir edilmez o ayrı
herkesın düşüncesine saygımız vardır ama hakaret kimse kimseye edemez " salak " kelimesini kullanamazsın düşünceni paylaş ama tek açıklaması vardır zevk meselesidir.
thedevil tanışmıştık bir ara ama kusuruma bakmasın adını unuttum
onun kırmızı Sİ ni al müzeye koy o şekilde süper bir araç çok emek var o araçta.
tm düzelttim yorumu araca herhangi gıcıklığımdan dolayı değil sadece o araçlara uçuk fiyat isteyen arkadaşlar yoksa bende sorun çıkmasaydı şuan aracımı satıp kırmızı eg alıcaktım nese uzatmaya gerek yok sonuçta herkese kazasız belasız sürüşler dileyelim
en azından konuşarak ortak nokta bulabilir miş......
http://img850.imageshack.us/img850/7...0404163219.jpg
http://img845.imageshack.us/img845/9...0404163237.jpg
aracı bilen yokmu arkadaslar cumartesi alıcam buyuk ihtimal
Bitane 8 liraya satılan vardı bi ara o olabilir durumu çok kötüydü şaselerinde felan işlem vardı
bu arabada siyah 5 6 kollu jant ve yanlarında fosfor varsa
sakın alma hata edersın arabanın heryerı kötü yer yerınde işlemler ben 2 sene önce gittim baktım yıkılıyordu 8 bıne vermışlerdi almadım bir boyacıdaydı ozaman bilginiz olsun
ilana baktım o araç ilanını cekmiş, 13 bıne sahibinden de ilanı vardı....
bu araçta tek nokta lpg vardı ve devir kesiçisi iptaldi ....
su an gri 6 kollu jant var. yaa adam sadece sol on camurluk degişik diyo goster istedigin yere diyo ama senin dedigin gibi sanırım sanayide birinden almıs. gecende bi ex icin camurluk degişik dedi adam 50 lira verdm expertize soktum 5 parca degisen cıktı bunlara nası guvenıp sehırdısına gıtcez araba almaya yani
ben araba alırken 1000 tl param gitti valla yapıcak birsey yok.
izmire 4 sefer araba almaya geldım bir alamadım bir dunyada param gitti
ankara 3 sefer hatay 1 sefer koceli 3 sefer bursa 2 sefer gittim tabi 1000 tl içinde degil bunlar. totalde 2 - 2,5 bın liram araba almak için harcamışdır.
istanbul içini ve antalya içini saymıyorum bile.
yokmu temiz si arayan ?
var araç hakkında bilgi var mı?
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 15.399 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 80421640
öncelikle selamünaleyküm çok soru soruyorum belki ama biliyosunuz düzgün araba bulmak zor bende size danışıyım dedim sizce bu araba alınır mı:beuj:
Bence gelip bakmanızda fayda var fotoğraf studyomun orda bi abimde araç ben kendimde kullandım gayet güzel bi si.Fotoğraflarınıda ben çekmiştim :)
yanılmıyorsam siyah si n eski sahibide forumdan biriydi
İzmirdeki si guzelmis. Siyah ayri guzel duruyor.
haklısın timur... :))
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 11.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 81472417
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 81305760
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 14.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 66543070
bu araclar hakkında bilgisi olan varmı ?
hepsi de izmirde ist da olsa tanırdık da izmir oluncabiraz zor
12.500 tl olan kaç defadır sorgulanıyor araç söyluyorum çok iyi degildir bakmaya gittiginizde hüsranla sonuçlanırsınız.
11250 lık olan araç güzel duruyor hondadan iyi anlayan bir yere gösterip onay gelirse kaçırılmayacak araç bence
14 lük olanı bilmıyorum temiz duruyor ...
Honda Civic 1.6 Si 1992 Model 13.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 78726737
Tertemiz sedan sunrooflu beyaz SI . Benim aracım acil satılık pazarlık payım var arkadaşlar . Gelen üzülmez .
hala araç aramaktayızz
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 14.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 81636935
ne kadar dogrudur orjinal oldugu...
hacım bu araç orjinal mı bilmıyorum ama ön tarafı çok düzgün durmuyor kendı Sİ me bakıyorum yanı önunde birsey olmuş ama gene söyluyorum olucaktır okadar bazı seyleri aramamak lazımdır sasesi düzgün olsun tavanı direkleri sonra baktıgında cizgileri yerınde olsun yeterli bence sizin içinize sinmesi önemli.
evet hatları düzgün duruyor en azından fotolarda öyle görünüyor....
izmirdeki siyah hakkında bilgisi olan arkadaşlar. siyah si aşkım depreşti gene :)
yunus koysun görelim ben de merak ettim şimdi.