2 ya da 3 hafta ilanda kaldı ve sonra geçen hafta başı satıldı.. sonra tekrar satışa çıktı.. neyse bu kadar çok el değiştirmesine şaşırdım sadece o kadar..
Printable View
2 ya da 3 hafta ilanda kaldı ve sonra geçen hafta başı satıldı.. sonra tekrar satışa çıktı.. neyse bu kadar çok el değiştirmesine şaşırdım sadece o kadar..
artık bana da öle geliyor 16-17 verceğime vti bakmak daha mantıklı geliyor , gerçi oda ayrı sorun ya napcaz bakalım :)
bende aracımı satıyorum gercekten çok ciddi emek ve para harcadım herseyini sıfırladım bana suan maliyeti 20 bın tl inan birde işi bilen adamım öyle söylıyeyım sana sorunsuz sıkıntısız recep arkadaşım kendısı gördüde ztn gidişide tatminkar yakışı lpg yoktur aracımda uzunda 260 kuruş şehir işi 320 kuruşlardadır. yanı çok arkadaşım var 14 15 e Sİ alıp motor kırıp 3 - 5 bın motora para harcayan. birde satılan arabanın durumu nedir klimalı sanruflu olması çok önemli...
yani tabiki senin gibi uğraşan arkadaşlar var ama bunların çoğu fiyat şişiriyor insanda alıp binme hevesi bırakmıyorlar , bende alıp baya baya uzun süre binmek istiyen biriyim bakalım nasıl yapıcam 5-6 ay sonra niyetlenirim belki almaya o zaman güzel bişey bulursak alıcam inş.
Kesinlikle Sİ alacak arkadaş varsa Kadirin Sİ ı kaçırmasın derim. Şahsen benim durumum olsa gözüm kapalı alırım :icon_tup: .. O geceden örnek verecek olursam arabanın sadece kapısını açıp kapatmam bana yetti camından tut lastiklerine kadar orjinallik akıyodu arabadan.. Tekrardan Allah kaza bela vermesin..
Connecting site...
bu aracla ilgili bilgisi olan ve fikirleriniz arkadaşlar ( sorsıft- 4-2-1 hedars-51lik boruw- lpg)
ilana bakıyorum resimler olsun , açıklama olsun yani ne diyim ki :)
bayram sonu allah kısmet ederse benimdir arkadaşlar.
Bütçe nedir?
Connecting site...
İlandaki aracı bilen var mıdır ?