aracı yakından bilen gören yokmu arkadaşlar bursadan üyemiz çokk
aracı yakından bilen gören yokmu arkadaşlar bursadan üyemiz çokk
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Connecting site...
bilgisi olan varmı acaba..
SONGÜR GARAGE TEAM
98 POLO..
94 CİVİC Sİ SEDAN..
98 CİVİC VTI ( CARBON VTEC)..
93 CİVİC EG HATC..
gördüğün gibi arka çamurluklar açık araçta sağ veya ön şasede işlem olucaktı ne taraf olduğunu tam hatırlayamadım panel değişik
bu arac sıteden %99 resul abının aracıydı. ve fıyatı baya uygundu.
bu satan arkdsn aldıktan sonra şu ofsetli shmıdtz jantmı ne warya onlardan taktı, o yuzden arka camurluklar acık sanırım. fıyat 14-15 bın cıvarydı.
jantları soktu fıyatı dusmus. tam hatırlamyrm ama eskı ılanda degısen parclar yazıodu. ufak tefek sıkıntıları wardı sanırım. 11 cıvarına alınablcek bi si.
Connecting site... su araca bakan bılen warmı arkadaslar???
Demir Garaj / DÜZCE
ilker kurcalanmış olması farketmiyoda umut varmı önemli olan o bazı arabaya 20 bin lirada harcasan durmuyor fizik gitmişse.yakından gören varsa çok iyi olucak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41463932/detay ?????
arac hakkinda bilgisi olan varsa biraz bilgi rica etsem.
Honda Civic 1.6 Si 1994 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 138221396
Geçtiğimiz haftalarda aracı bizzat kendim gidip görmüştüm. Açıkçası arabanın hali içler acısı, motorunda ciddi şekilde üfleme vardı iç döşemelerini görünce benim midem bulandı arabanın beyni dahi dışarıda duruyodu. kaportası ise sağ kapısını açtığımda kapının elimde kalacağından korktum. Sahibine araç hakkında bişey söylemeden arkama bakmadan gittim.. ben gittikten bi kaç gün sonra araba conta yakmış sahibi beni aradı böyle bir durum olduğunu ve fiyatta her türlü güzelliği yapacağını söyledi..
34 EVH 16 CİVİC Sİ (94) 26 KZ 693 CİVİC Sİ (92)
34 RBM 72 CİVİC Sİ (93)
52 AZ 885 CİVİC Sİ (92)
34 JA 3602 CİVİC Sİ (92)
39 TC 045 CİVİC Sİ (94)
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmdıır?
Connecting site...
arkadaslar benm aracım satılık bazı borçlarım var bu sebepten daha aşağı düşmeyeceğim
bence fiyatınıda sonuna kadar hakediyor
isteyen olursa istediği zaman gelip görebilir
esaylar da 20 li fiyatlara çıktı hayırlı olsuniçimde ki honda sevgisi her geçen gün ölüyor
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
yukardakı 11.750 lık si sorunlarından nasıl bahsedıldıse kat kat daha kotu bı arac
1 kere renk degıstı, suan kı orj rengıne gerı dondu. km tahmını 350bın cıvarıdır.
bi ara aracın ıcınde plastık aksamlar komple söküktü. kapı içleri vs.
tahmınmce 15-20 el degıstırmıstır)
aracı taa hondam.com zamanarından biliyorum.
avcılarda tanııdık bı abımdeydı zamanında, sonrada otrudgm semtte bırısı aldı, yakından gör resmem yıkık bı arac.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)