Hocsm onceki sayfalarda yaziyordu, gormustum. Onceki postlsrs baksrsaniz bulabilirsiniz.
Printable View
CAN ABİ hoşgeldin :)
selcuk takla attım dese ne olur demese ne olur. selcuk degıl bı baskasımı attı taklayı demek ıstıyosun ? alatılandan daha mı buyuk kaza?
Ayrıca senden bı rıcam var. kımsın necısın bı acıklarmısın. buyuk ıhtımal EMO senın fake nıckın. sen rs ler hakkında bu kadar sey bılıyoken surda bakıyorum senı tanıyan rs kullanıcısı 2-3 kısı var.
Valla baya orjinalmissin."sen" demememi alindin.ne diyem mesela mahmutmu diyem hahaahahah.
http://m.youtube.com/watch?v=qQJzvr4Ts9c
Gelmis adamin arabasinin taklali oldugunu ima ediyosun sonra edepten adaptan bahsediyosun. Kazanin nasi oldugunu bildigin halde arabaya havada 10 takla atmis muamelesi yapmak bence benim sana "sen" dememden daha buyuk edepsizlik.ki bi cok kiside benimle ayni fikirde.
Burda milletin arabasinin çetelesini tutacagina degerli bilgilerini bir otomotiv muhendisi olarak daha faydali sekilde bizimle paylaşsan herkes icin daha faydali olur.
Mesela sachs debriyajin nasi takildigini teknik bolumde.bi konu acarak gosterbilirsin.
Emo selçuk gelip söylese ne olcak neyi çözüceksin?Burda bu arabayı bilmesi gerekenler biliyo.Alıcı niyetiyle gelen herkese gösteriyoruz anlatıyoruz.Sen niye dertlendin bu kadar?
Ayrıca sen kimsin ya kimse tanımıyo seni bi anlatsana kendini bize.
Dostlar alıntı yapamıyorum kusuruma bakmayın,kimsenin aracını boklamam gerçek neyse aracın sahibi yazdı zaten daha benim eski ss hakkında konuşmama gerek yok.Ben kimsenin aracını boklaya ak yazı yazmadım,yazdıgımın tersi bişey varsa söyleyin düzelteyim,saygılar sevgiler.
Telefondan yazdım imla hatalarım varsa affola.
Öyle anladıysan özür dilerim,kendimi yanlış ifade etmişim.