bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba? arkadaşım almayı düşünüyor da.
Connecting Site...
Printable View
bu araç hakkında bilgisi olan var mı acaba? arkadaşım almayı düşünüyor da.
Connecting Site...
2 yıldır rs bulamayanlardanım ben de. Bulduğumda nakit yoktu araba satamadığım için, nakit olduğunda araba bulamadım sonuç olarak vazgeçtim 2 yıldır alamıyorsam bir hayır vardır diye, 106 ya devam :)
En iyisi eşe dosta haber salıp nasibini beklemek bence. İnternetten denk gelse bile sen daha "tam da benim aradığım araba" derkenki geçen süre içerisinde birileri arabayı bağlıyor.
Kalipson
Clio 197 mi var sende şu an ?
rs için ilanıma bakabilirsiniz rollıng tayfasındakı çağrı dündar
Yok. Mrs-2 var. Neden sordun? :)
Bir ara baya kovalamıştın
Davana inanmıştın
Merak ettim dava finalize edildi mi diye :D
Final sahnesi Amerikan filmlerinde yok. :)
197 kovaladım ama hem ufak geldi hem de anlaşamadık zaten fiyat olarak.
Sonuç? 17.400 km.de, ömrü hayatının %95'ini kapalı garajda geçirmiş, tek kelimeyle "koleksiyonluk" 2009 Megane RS aldım. Daha hala şoktayım... :)
Aaaa.. durun bi dakika. Buradan Merdan ustama saygılarımı sunuyorum eğer okuyup görürse. Her ne kadar herşey nasip kısmet de olsa o olmasa bırak almayı haberim bile olmazdı böyle bir araçtan.
Valla öyle oldu. Allaha Şükür uzun sürdü bu kovalamaca ama baya iyi bitti sonu. Kesenin dibini hissettim noterde ama sıfır gibi Megane-2 RS bulmuş olmanın tadı paha biçilemez. Eski faz-2'yi de iyi ki satmışım dedirtti.
Ankara'da Renault'ta meşhur bi ustam var. Geçenlerde bi uğradım. "Abi al sana sıfır RS, gel bi tur atalım, bi de sen bak" dedim de yanaşmadı. Gelir biri sürter eder de bulamayız bu kasada aynısından dedi. :D
Renault Clio 2.0 Renault Sport 2001 Model 20.900 TL Galeriden sat
araç hakkında bilgisi olan varmı acaba?
http://www.techturkey.com/forum/otom...ors-izmit.html
forumdaki konusunuda paylaşayım. samsuna gitmeden önceki sahibi herhalde :)
Connecting Site...
araç hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?
Selim abiylede konustum km dusurme söz konusu olamaz kadran takilma yapardi dedi onun dilşnda araba kafadan duzgundur arkadan kazası war ve ufak tefek boya işleri