Nasıl yani
Aracı aldıktan sonra mı sorgulatıyorsunuz ? Ben mi yanlış anladım
Printable View
Yok yani biri çıkıp atıyorum pertlik darbesi vardı dese ne olacak ? :D
Öncesinde çorludaydı araç ok gibi duruyodu gerisini bilmem.
Güzel araç aldın keyifle binmeni dilerim kozmetik olarak zaten çoğu 182 yi geride bırakır TR deki tek siyah olmasıda ayrı bir güzelliği sağda solda kulaktan dolma bilgilerle kafanı karıştıranlarada aldırma o aracı bizden başkası bilemez :icon_tup:
Burdaki sahibi Uğur diğer clio rs lerde sorun yaratıp değiştirilmesi gereken parçaların hepsini oem orjinal parçalarıyla değişti mesela kasnak triger kayış kiti sente ayarları v.s. çoğu rs sahibi pahalı olduğundan bunların değişimi gelince ya aracı elden çıkarır yada sorunlu olarak sürmeye devam eder.. sen gönül rahatlığıyla binip gazlayabilirsin arkana bakmadan ;)
Aracı ben sattım :) Sercan gönül rahatlığıyla biner. inş. kaporta konusunda zaten bildiklerimi söyledim. Motor konusunda ise hiçbir araçla denemek nasip olmadı :D sen denede bi videolarını görelim (yazan eski sahibi uğur)
Abi sanada dönemedik. Naptın jant lastik işini :D (uğur)
59 VD 474 plakali 172 hakkında bilgisi olan var mi
15 liaya satilik olan rs var direksiyonu airagsiz eski laz rs suanda 59 plaka arac
burgazdan okan ve guvenle konustum sagolsunlar cok yardimci oldular
bizim arkadas bugun aramis arabaya sente atlatmislar 700 tl masraf var demisler subap yakaldiysa masrafi ne cikar kapak bitikse masraf ne cikar bizim arkadas ciddi kaldirmis ne varsa elindeki 3 kurusida mahfediek :p
Ciddi aliciyiz suan ki durumu hakkinda bize referans olacak birisi varmı
en son olarakda yazılım attırmak istiyorum onerecegın bır yer varmıdır yada bunlara yazılım atılıyomu
abiler kardeşler;
Sente atlamış clio rs'in bize günahı ne olur ? Komple motor ister mi ? Ne kadar masrafı olur ?
Sente atlayan rs in ilk olarak neden sente atladığı çözülmelidir.sente atladığı zaman supap yamulması ve pistonda zarar meydana gelir bu sadece atıorum 3. Pistonun egsoz supaplarıda olabilir yada pistonda delinmiş olabilir yani az yada çok parça değişimi gerekebilir.sente atladığı an motorun ne kadar çalışmaya uğraştığı ve stop ettikten sonra marş a basılması ile zarar gören parçaların sayısı artabilir az zararlı bir sente atlamasında 3000 tl gibi bi masraf yaparsın bu artabilir ama daha az çıkmaz emin ol
O degilde cvk rs kimde yedek anahtari bende kargo yapiyim kimdeyse lazim olur belki:)
fc 172 plakalı arac duruyo bızde satılmadı dusunen varsa gorusebılırız stok sadece duz boru var degısen yok