he bir de ek olarak, parçaları Aren verdi diye biliyorum :)
D2 fren, Supercharger kiti falan..
Printable View
he bir de ek olarak, parçaları Aren verdi diye biliyorum :)
D2 fren, Supercharger kiti falan..
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / TURKİYE NİN EN UNLU 350Z Sİ sahibinden.comda - 723029839
Ben tek ünlü 350 Z bilirim, o da Aren'in yaptığı.
Benim kafa inanılmaz karışmış :D.
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / -LİON MOTORS-2006 NİSSAN 350Z 3.5 COUPE SUPERCHARGER 480HP sahibinden.comda - 695072114
bu araçtan bahsediliyor sanıyordum
motoru birebir aynı olan infinity G35 veya G37 ler 100 liraya satılamıyoken ki iç kalitesi nissanı 8e katlar, bu 350Z ler infinity ye göre nasıl 2-3 misli para edebiliyor çok enteresan..bana göre 350Z de değil 370Z muadili G37 olması gerekenin %30-40 altında..nissanlar da olması gerekenin %40-50 üzerinde rakamlarda şu an..
tam olarak bunu mu demek istediniz :D
Infiniti / G / G37 S / INFINITI G37s IPL sahibinden.comda - 695762701
evet tam olarak bu.. 2010 hatasız 102bin liraya geçen hafta vardı..ilanı kalkmış..yeniden çıkar satılmadıysa.. 150 isteyenlerede güzel bir pazarlıkla uygun fiyata alabileceğine inanıyorum...vergisi bi tık yüksek, onun harici nissanı net bozar her yönden...ilanı kalkan aracın linki ekleyemiyorum ilanda yazan şekli aşağıdaki gibiydi..
SON 1 HAFTA Sahibinden hatasız Kazasız Boyasız 320 hp V6
VasıtaOtomobilInfinitiGG37 S
102.500 TL
Yayında Değil
İlandaki araçla alakalı lüzumsuz bir not :): Benim bildiğim, Infiniti markasının performans departmanı, 2010 yılında "Infiniti Performance Line" (IPL) adını aldı ve IPL ilk G37 uygulamasını 2011 yılında yaptı. Bu nedenle, ilandaki 2008 model G37 fabrika çıkışı IPL değildir. Ya sonradan çevirmedir ya da aslında "Infiniti S" dir.
Aslına bakarsanız, 2011 model yılından önceki G37'lerin, fabrikasyon modifiyeli olanı var mı emin değilim. Benim demek istediğim, eğer böyle bir araç varsa, o aracın arkasında "IPL" rozeti değil, "Infiniti S" rozeti olmalı. Çünkü 2010'dan önce o departmanın adı "IPL" değil, "Infiniti S" :)
Bir ara sık sık ilanlara girip çıkan bir manuel G35 vardı. Benim Infiniti markası ile ilgili yüzeysel bilgilerim de, o araca niyetlendiğim zaman yaptığım araştırmalardan kalma. G35,G37 bence de, fiyat avantajı nedeniyle, kesinlikle 350Z'den daha mantıklı bir alternatif. Ancak, ne yazık ki, otomatik fobim yüzünden şahsen ben, bu avantajdan faydalanamıyorum :)
Tam olarak sizin sorduğunuz sorunun cevabı değil ama, standart bir G37 ve IPL tarafından yapılmış bir G37'nin teknik farklılıkları ile ilgili birkaç linki aşağıda bulabilirsiniz.
Access Denied
Preview: IPL (Infiniti Performance Line) G37 Coupe
Bu arada, G37'nin 2011 yılındaki Türkiye satış fiyatı 94.000 euro imiş.
Infiniti G37 S Coupe - TEST MERKEZİ
pekki bu s lerden hangisinini tercih edersin sen olsan @coyote şuan ki ilanlardakiler bunlar
Infiniti / G / G37 S / AUTOSTORE 2010 INFINITI G37 S - 120.000 KM sahibinden.comda - 691895427
Infiniti / G / G37 S / SAHİBİNDEN 2010 MODEL YER UCAGI sahibinden.comda - 635486802
pek aynı araç değil aslında. Daha lüks ve Amerikan pazarına yapılmış bir araç kendileri..
Z biraz daha sürücü odaklı geliyor bana, tabii herkes de Colin Mcrae değil ama :D
Bir dönem bende baktım bütçeye göre alınabilir geldi. Sonra bir kaç kişiden elektroniği fazla, pek yatkın olmayabilir modifiyeye yorumu gelince yorgun düştüm :D
Bundan dolayı da tutmuyor olabilir, yoksa 37 güzel bir araç. :)
Göstergede yazan kilometreler ne kadar doğrudur tartışılır ama, her iki araç da benzer kilometrelerde, aynı renk, aynı donanımlara sahipler. Bana göre, birinin galeriden satılık olma handikapı var ama, sahibinden olanın ilanındaki "yer uçağı" ifadesi, durumu eşitliyor :) Sanırım ancak, her iki araca yapılacak detaylı ekspertiz incelemesi sonrasında bir tercih yapılabilir.
Infiniti / G / G35 / EYMEN MOTORS 2005 MODEL INFINITI G35 SIYAH İCİ BEJ EMSALSİZ sahibinden.comda - 777775095 şu aracı almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı km değilde mil galiba
Plaka ya bakınca son sahiplerinin direk nargileyi çok seven suriler geldi gözüme.
ilanlardaki tüm 350z ve g35 lerin tramer raporu mevcut :) ihtiyaç olursa yollarım arkadaşlar
1 aydır kırmış aramıştım bulamadım gönlüme göre kısmet olmadı
g35 - g37 ve 350z alırken ilk bakacağınız, motor soğuduktan sonra yağ çubuğunu çekmek,
biraz daha detay verir misin ben g35 alma arifesindeyim
beyler manuel g35 yok bulamıyorum bu 350z ve g35 lerin otomatikten manuele dönme maliyeti nedir ?
1 tane vardı, kim bilir nerde şimdi...
ama yakın tarihte bir arkadaş o işi yaptırdı ama beyin arıza kodlarıyla ilgili sorunlar yaşadı, son durum nedir bilmiyorum...
TÜM Oto erkan ustaya gelen bir G35 sanırım düze çevrilmişti ama sıkıntılıydı diye hatırlıyorum...