Bi ara Maslak-Yıldız Oto Fazlı abi de turuncu bi 350Z elden geçirmişti. O hangisi bilirmisin Aren? Sahibi almadan önce yapılan komple boyayı beğenmeyip tekrar boyatmış.
Printable View
Bi ara Maslak-Yıldız Oto Fazlı abi de turuncu bi 350Z elden geçirmişti. O hangisi bilirmisin Aren? Sahibi almadan önce yapılan komple boyayı beğenmeyip tekrar boyatmış.
JAP'ı toplayan ustaya +rep diyorum sadece ohannes :D satan kişinin bu fotoğraflardan haberi varsa da zaten yazacak pek bir şey yok insanlığından utanmalı
Tavan hazırken dünyanın ilk chopped 350'i yapılabilirmiş aslında :D
http://www.strangetravel.com/images/content/159502.JPG
Aren kendi konuların hariç nereye yazsan ortalık karışıyo kardeşim :hehe:
adamlar iyi toplamış yalnız kozmetik olarak güzel duruyo ama yürürü ne durumda ve ayrıca tavanın alt kısmındaki takla barları falan nasıl düzeltildi yapısal bütünlük korundumu bunlara bakmak lazım yoksa alınmayacak bir araba değil.
haha ne alakası var abi hangi konu karışmış bu güne kadar haha .
abi nasıl toplandı onu da biliyorum kim topladı vs onlara yorum yapmak bana düşmez alınır alınmaz o da bana düşmez ben bildiğimi saklamadım yine söylüyorum arkadaş resmlerin ve yazıların silinmesini isterse mod ve ya adminler ile görüşsün onların insiyatifinde
Satan buraya üyemi ?
Figuranlar kahvesinde rol bekleyen Milf tadında olmuş JAP
Oğuz başkan seviyosan bi konuş bence :hehe:
ama bu arabanın boyasız dıye bi çoçuga satıldıgını ve babasının evden kovdugunu bılıyorum :)
90 e verse alırım çokta bişide yok aslında tavanı tam basmamış yere :D