bilgisi olan var mı ?
Printable View
varmı bilgisi olan ?
Connecting site...
Connecting site...
Araçla ilgili bilgisi olan varmı ? Adapazarından önce bursadaymış herhalde hem bursalı hem adapazarlı arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Bursa plakası 16 RP 102
Adapazarı plakası 54 AP 480
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-106-gti.html
beyaz gti k gti konusu yukarıda ...
Connecting site... varmı bilen gören
arkdaşlar herkese merhabalar öncelikle.Cuma günü izmirden binip ankaradaki 106ları inceledik gün içinde UGUR TİRKİ ile beraber 12 araba inceleme fırsatımız oldu merak edenler için tüm arac bılgılerını yazıyorum sizlere.boşuna yorulmayın.
1) Connecting site...
sag sol camurluk kaput panel tavanda 38 kılo macun motor kulakları kopuk cok hızlı bı arkadas :)
2)Connecting site...
belkı butcesi olmayan yada durumu olmayıp heves eden arkadaslarımız vardır adam ederız boyatırız vs tarzında dusuncesı olanlar bu hayalden vazgecın yok ole bısey 10 numara taklası var..
3)Connecting site...
kaput panel bagaj kapagı ve camurluklar podyede cok gusel ıscılkler var :)
4)Connecting site...
cok kotu durumda komple sokup tekrar toplamak lazm komple boya ıstıo vernık atıkları mevcut kozmetık olarak ığrenc durumda ayrıca son zamanların en unlu lpg si mevcut (ATIKER) ıncelemeye gerek duymadan yolumuza devam ettık.
5)Connecting site...
Galerici abilerimiz her ne kadar 1 parca deısen lokal boyalı 106 desede kendılerını ınandırmalarına cok sewındım sol kapı sag kapı aırbaglar ustunde deıl on taraf komple deısık komple boyalı.
6)Connecting site...
ve son olarak son umudumuz olan cıgerlı 106 :)abımız kaportacı iyi bir insan cok gusel ıscılıgı var sol kapı sacı bagajda ıslemler mevcut on taraf komple deısık boya komple kozmetık olarak koltuklar yenı yapılmıs kılometre 10 numara cekılmıs ve ateslemede gusel bı sıkıntısı olan bı 106 14.000tl ye alınmamıstır.
arkadaslar sımdılık bu kadar sonra devam edıcem saygılarımla hepnıze selamlar.
Tebrik ediyorum tek tek bakmissiniz. Ama zaman kaybiniza uzuldum:(
saglık olsun arkdaslar biraz yorulduk ama en azından sizler yorulmayın ;)
Arkadaşlar selam,
NP 307 plakalı gümüş gri 306 GTI hakkında bilgi rica edeceğim.Forumda konusu var gerçi fakat güncel halini merak ediyorum.Birde ***** sitedeki ilanda bulunan telefona ulaşılamıyor.Kendisini tanıyan, ulaşabileceğimiz numarayı bilen yardımcı olursa sevinirim.