Hayırdır ozan sen 106 yı napcan :D
Printable View
Saxo vts düşünen varsa pm atsın arkadaslar
Connecting site...
detaylı bilgisi olan varmıdır ?
söylenilenler doğru mu acaba :)
Connecting site...
Yukarıdaki posta bakarsan aynı arac sorgulanmış herşeyi yazıyor orada ...
Canlı gördüm inceledim aracı bi ara Mustafa abideydi (Birsesli) km si doğru olması lazım, içi falan pırıl pırıl duruyor.
Zaten alttan kazasını yılladır biliyoruz araba derli toplu duruyor pazarlık yapılıp bu rakamlara alınır bence, piyasada saçma sapan 106 lar 17-18 lere gidiyor.
..........
Konuya böle bakınca bende açıkçası çok merak ettim arabam nedir ne değildir 34 eb 3767 eski plakası 34 te 1245 olması lazım
tam emin değilim ama benim AR ye çok benzettim aracı
ben ilk sahibi bayandan almıştım.araç çok yattığından güneş yanıkları mevcuttu komple tavan dahil boyattım tüm resimleri hala facebook ta mevcut.
kazasız full orjinal ama komple boyalı bir araçtı yaklaşık 3 sene önce evlenirken satmak zorunda kaldım 14,000 TL ye adapazarından bir arkadaşıma verdim düğünden hemen sonra geri almak istedim 16500 istedi vermedim sonrasında duydum 14500 e satmış..
1,5 sene kadar önce aracı gebzede buldum alpertunga yardımcı olmuştu yeniden almak istedim 18 istediler :D yine kısmet olmadı gittim ADA yı aldım
şimdi bu paralar..ben almam ama alınırmı diye sorarsan alınır
son kaza bela durumları hakkında bilgim yok sağ ön kapı ve tekerin hemen arkasından hasarı olduğunu öğrendim.bira kasası düştü demişlerdi
bunların dışında ekstra bilgi istersen arayabilirsin ;)