Connecting site...
varmı bilen ?
Printable View
Connecting site...
varmı bilen ?
Aradık ilan sahibini.Tavan,kaput ve bagaj hariç boyalı ,temizlik boyasıymış.Sağ kelebek camın altında ufak bi göçük varmış o düzeltilmiş onun dışında birşey yok dedi.Plakayı değiştirmiş arabayı Edirne 'den almış çünkü.Eski plakasını sormadık.
Telefonda son rakam 19 dedi.Belki araç başında değişir bilemicem.
Beyaz 306 GTİ ;
Eğer İzmitten gitmişse zamanında konuşmuştum sahibiyle 2 defa.Fiyatta anlaşamıştık..Değişen parça yoktu..3-4 parça boya mevcut denilmişti bana...
Eğer o araç ise tekrar bir etüt edilerek iyi bir pazarlıkla değerlendirilebilir..
Aynen abi sabah kalktım tekrardan sırf merak edenler için tavan döşemesini söktüm ucundan tavan direkler maşallah kazasız .. Sunruf silikonla kaptılıp güzel ce iptal edilmişitr herkese duyrulur alnımız açık geri kalanı nıda alacak olan gelince serviste komple söktürüm :icon_tup:
Aracın içi de keyfe keder komple 2001 bulunca alınıp takıldı :icon_tup:
Daha ne diyelimm :beuj:
http://i42.tinypic.com/2ikcc4g.jpg
herkese hayırlı cumalarr
sen dürüst ol da gerisini salla gitsin.
Connecting site...
varmı bilen ??
Sunruff kazadan takladan alakalı kapanmadı da sordum öğrendim.Biz 5.sahibiyiz Açar bakar alıcı anlar zaten taklalı olsa söyleriz :icon_wack her türlü arkasındayım aracımın gel gör gazla :icon_tup:... Sunruf iptal olunca araç pert mi oluyo ?? oda güzel[/QUOTE]
Dostum o arabaya bende bindim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum sadece bildiklerimi yazdım detaya da girmedim... arabana *** da atmadım. Bizde neyse odur. söylediklerim de ayıp gibi bir durum söz konusuda değil. mesaj atmışsın dediğim gibi hayırlı satışlar sana...
Eyvallah Allah razi olsun . :)
Connecting site... varmı bilgisi olan
Evet araç bizim abimizin eski aracıdır. Daha önceki sayfalarda da sorgulandı bildiklerimi yazdım yine yazıyorum. ( Eski sayfalarda 34 BB **** olarak geçer. )
Edirne Keşan'a ilk geldiğinde mermi gibiydi. Ama Keşan'da 2,3 el değiştirdi alanlar hep sanaycilerdi. Pek hoş kullanmadılar.
Son sahibi galeriye verdi Keşan'da 14 ile 16 arası bi rakama gitmiştir maksimum.
Tavanında boya yoktu 2 ay öncesine kadar. Çalışmayan aksamı yoktu. (klima sunroof vs. )
Bel altında boya vardır. Sol kapıda kesinlikle var.
Motordaki sıkıntısı 180 - 190 KM'den sonra araç bayılıyordu gitmiyordu.
İç döşemeleri çok yıpranmıştı.
Bunlar benim bildiklerim ve eski sahibinden duyduklarım.