hangi araç bu ?
Printable View
Arkadaşlar forumada üye olan 34 K 8472 aracın sahibinin telefonunu arıyorum bilen varmıdır?
Connecting site...
bilen varmıdır ?
@edit 1 telefonla öğrendim herşeyi tamamdır :)
Connecting site...
Connecting site...
bu 2 araç hakkında net bilgisi olan varmı acaba?
kaput çamurluk değişik panelde işlem var komple boyalı tekrar boyanması lazımmış sağ airbag yerinde degil dediler ama ne kadar doğru bilemicem airbag konusunu plakasını unuttum şimdi aklıma gelirse yazarım ankaradan gelmiş.
araç sahibi sadece kaput değişik logo iptalinden dolayı dedi.
bu arada dt 820 ye gidip baktık, kasa güzel duruş güzel ama motor çok kötü bilginize.
izmittekı siyah RN plakalı 106 yı burdan birisimi aldı acaba arkdşlar ?
klima-sunroof-deri koltuklu ?
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...91846&rnd=5984
Ilgilenenlere duyurulur
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Büyük kazası olmasın değişen boyanan önemli değil hayati yerler olmasın yeterli. (tavan direk panel vs.)
sahibiyle konuştum daha önce 13-14 bin lirayken fiyatı bi tanıdığım için bu araca taliptim hiç böyle bir şeyin olduğunu duymadım içime kurt düştü sahibiyle konuştum biraz önce kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını döşemeyi söküp fotoğrafladığını gelmeden önce gösterebileceğini söyledi
Connecting site...
Connecting site...
dostlar şu iki araç hakkında bilgisi olan var mı?
Connecting site...
temiz sorunsuz araç düşünenler direk gelsin buyursun fiyatta güzellik yapıcak arkadaşım (1/2 hafta içinde araba alıcak buldu bekliyo adam ) değişen kaza yok motor stok halde eski araç sahibi siteye üyedir tüm eksiklerini giderdim binmek için alan arkadaşlara tavsiyemdir.