Connecting site... Bu nasıl bi fantazidir yaa :)
Printable View
Connecting site... Bu nasıl bi fantazidir yaa :)
âynen içi bi kırmızının belli oluyo
Connecting site...
varmıdır bilgisi olan bi yardımcı olursa sevinirim
öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar 35 ad 5052 nın sahıbıyım oncekı plakasıyla 35 UFB çok atıp tutan arkadaslarımız eskı plakasını bılmezler bıle burdan tum forum uyelerıne odul koyuyorum bu aracta kaynak yada bırlestırme ızı bulan kısıye maddı olarak odul koyuyorum ortaya buyrun gelın bulun paranızı alın gıdın ınanmayanlar ve nıyetı olanlar ıcın net uzerınden fotograflarıda atılacaktır ıc dırekler alt taraf tavan taban olarak fakat anlamadıgım neden bu kotuleme ? bılıyorum aracı cok ıyı bılıyor bu kısı ve cekemıyor cunku ızmırde adını duyurmus en ıyı yuruyen vtslerdendı bu ve cok can yaktı onuda bılıyorum. ve bana mesajlarda geldı 14 e ver yoksa sattırmayacagım arabanın adını cıkaracagım dıye ama reklamın ıyısı kotusu olmaz gelen arkadaslarımız samımıyetımı gorecektır ve arabayı heryere goturmesıne ızın verecegım ve fotograflarını cekecegım ama rıca edıyorum bılıp bılmeden arac kotulemeyın ısteyenler mesajlada ulasabılır herkeze cvap verılecektır ılanda numarada vardır arayın yıne goruselım. ama lutfen bos yere laf yapmayalım tesekkurler
semih kardeşime fotograflarıda gonderdım eger merak edenler varsa ulassın fotografları gondereyım ve bu boş konusan arkadaslarımıza hedıyem olsun lutfen kulaktan dolma bılgılerle kendınızı kandırmayın eskı sahıbı got koyduysa fotografıda vardır kazalı halı atsın hepımız gorelım yarı halını ben fotograflarla konusuyorum
son olarak buda 35 AD 5052 nın fotograflarıdır herkeze acıktır.
https://www.facebook.com/aydinersenn...36418523085969
16.000 Tl ye kadar temiz gti arıyorum.Lpg'li olması tercihimdir .Eşinde dostunda önerebileceğiniz araç varsa ciddi alıcıyım.
Aradım görüştük, mesajlarıda editledim de abi arkanızdan konuşan ben miyim bir onu çözemedim. Bu konuya açıklık getirecek bir belgem yok ama araç urladan çıktıktan sonra iki el değiştirmiş bunu kendinde söyledin ve evet urladayken plakasa ufb 82 idi. Yalan yanlış bilgide vermiyorum, ne sorulursa cevaplayabilirim.
evet arac el degıstırdı ama aracta yukarda daha onceden yazdıgın 2 parca hurda onden bırlestırıldı vs vs yazmıstın onlara acıklık getırdık dıye dusunuyorum ? 2parca degıl bu 1 aracta bır ıslem yok fotolarla ortada buda 2. arkadan konusmaya gelelım ılkı sensın dedıgım gıbı hatırlıyorum yada oyleydı gıbılerınden foruma bır laf atmıssın ama oyle bırsey yok bu arac hakkında konusan herkezı bulucam tek tek sorucam senınle ılgılı konu kapandı bence
Connecting site...
daha önce sorgulamıştım ama pm leri unuttum karıştı. KESİN VE DOĞRU bilgisi olan varmı ?
gebze-darıcanın arabası olabılır alper tunga bılır kesınAlıntı:
daha önce sorgulamıştım ama pm leri unuttum karıştı. KESİN VE DOĞRU bilgisi olan varmı ?