facede yapılan yorumlar:
Enes Dikmen Bu arabaya uzak durun arabda 25 milyarin ustunde hasar kaydi 2 tane pert 2 tane calinma var sil bastan 3 kere toplamislar sol saseyi kaportaci bastan yapmis ( Diyorlar)
26 Şubat, 02:58 · Beğen · 1
Esat Arnavutoğlu gerekli bilgi icin tesekkurler yarın gıdıcektım hıc ugrasmaya gerek yok sagolasın
26 Şubat, 02:59 · Beğen · 1
Erdi Aracı griden beyaza donme bu araç
26 Şubat, 06:57 · Beğen
Gökhan Gülümser Harbi çok saolun beyler ankaradan kalkıp gidecektim almaya ..
26 Şubat, 07:30 · Beğen · 1
Erdi Aracı bizzat baktım bn arabaya canlı
26 Şubat, 07:34 · Beğen
Gökhan Gülümser fotolarda okadar temizki aşık olmuştum resmen arabaya ama nefretle doldum şimdi
26 Şubat, 07:35 · Beğen · 1
Gökhan Gülümser Abim sizin attığınız yorumları görmüş msj atmş bana uykudan uyandım yanı şimdi
26 Şubat, 07:39 · Beğen
Erdi Aracı kardesım hiç kusura bakmasın sahıbı bizde neyse o yapacak bısey yok
26 Şubat, 07:53 · Beğen · 2
Gökhan Gülümser aynen öle walaha .
26 Şubat, 07:54 · Beğen
Okan Karagöz Arabanın fıyatından çok hasar kaydı var
26 Şubat, 08:21 · Beğen
Tunay Kamalı kör alıcının kör satıcısı misali gider fiyatıda uygun yazmış arkadaş
26 Şubat, 08:34 · Beğen
Berkay Hocaoğlu Calisirken istop ediyor. Uzaktan kumanda ile calistirma ozelligi koymuslar. Bagaj iceriden aciliyor. Araba da dolu dolu macun yigini var, sag kapi zor kapaniyor. Bagaj ayarsiz sag taraf iceride duruyor arabanin. Dodikleri camurluga yapistirip boyamislar.. Falan fistan iste..
26 Şubat, 09:05 · Beğen
Bilal Kaygısız bu aracı görmekten bıktım bu sayfadaaaaaaa
26 Şubat, 09:27 · Beğen · 4
Burak Büyük Bu dediklerinize bakilirsa arabayi topliyan guzel toplamis resimlerde araba zimba kafa ayari falan ok gibi:)
26 Şubat, 09:47 · Düzenlendi · Beğen · 3
Mustafa Şahin Patates. Bende alcaktim burda bilenlere bi sorgulattim yemn ederm gti den soğudum
26 Şubat, 09:49 · Beğen
Berkay Hocaoğlu Fotolarda durdugu gibi dursaydi keske.
Bayrampasa dan kalktik gittik 10dk benzinlikte inceledik arkadaslar sinemaya gittiler. O 10 dakika yetti bize zTen
26 Şubat, 09:52 · Beğen
Bilal Kaygısız araç çok yakın arkadaşımdaydı araca *** koyuldu diye biliyorum:D
26 Şubat, 09:57 · Beğenmekten Vazgeç · 2
Koray Çevik Araba biblo koy sek viskiyi ben bu arabaya nerden bulastim diye sabaha kadar ic
26 Şubat, 10:53 · Beğenmekten Vazgeç · 5
Kasva Kuvvetmira bu araba yaşayan bi ölümü şimdi
26 Şubat, 16:59 · Beğen