duyanlar bilenler
Connecting site...
Connecting site...
illede lacivert olsun :)
Connecting site...
Printable View
duyanlar bilenler
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
duyanlar bilenler
Connecting site...
Connecting site...
Connecting site...
UM senın araban değil miydi abi , plakasından ötürü hoşuma gidiyor :)
Connecting site...
Sinan Sözeri bozuk araba satmaz konuş sana dürüst bilgi vercektir sorgulatmana gerek yok saglam adam sözü senettir..
Connecting site...
J'et 106 5-6 ay önce ben ve bi kaç arkadasım gidip baktı düzgün arabaydı gerçekten şu an bilemiyorum gidip bakmak lazım hatırladıgım kadar degiseni yoktu
Connecting site...[/QUOTE]
Kasası güzel bi araba bozuk araba diyemez kimse ama çok yürütülde şase numarasının altı kesikti bildigim kadar trotul bady için..
yok benimki UM 1885 di..ozamnlarda bu araç 150.km lerdeydi..yaklaşık 2.5 sene önce beylikdüzünde satılıktı arkadaşla anlaşamadık 1.6 ies için kapora verdim çocuk aradı gel abi diye yine olmadı. okadar zaman geçti hala 150 de :) gerçi km takıntım yok yazı geçirsin lacivert olsun yeter diyorum ama bitiksede alıp bir yaz onunla uğraşmak istemem
var bir iki lacivert ama çok para istiyorlar :D:D:D
Lacivert sevenlerede selam olsun :D
http://i.hizliresim.com/MY04P2.jpg
satılıkmı demeye korkuyorum ..ben lacivert sevmem ona göre fiyat ver :)
54 yy 059 306 gti bilen warmı arkadaslar
Connecting site...
bu araç hakkında bilgisi olan varmı yada gidip bakan ?
Connecting site...
bu araç hakkında bilgi sahibi olan bilgi verebilirmi acaba plakası 07 NR 246
Connecting site...
Ankaradaki siyah 71 AP 826 hakkında bilgi edinebilirmiyiz ?
Araç hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba, GTI değil ama bir arkadaşım için soruşturuyorum.?
Connecting site...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3206973/detay/
aracı bilen varmı ? motorunda sıkıntı var diye biliyorum fakat kazası ve değişeni hakkında bilgi verebilecek varmı ?
Kasası güzel bi araba bozuk araba diyemez kimse ama çok yürütülde şase numarasının altı kesikti bildigim kadar trotul bady için..[/QUOTE]
ilk araba çok güzel ama okadar para vermem artık gti için
ikinci araca 1 gram ısınamadım :) bakmamdaki tek sebep rengi :)
sonra aracı bugün aradım konuştum.masrafı olduğunu söyledi.muayne vs yokmuş.ucuz bişeyler arıyorum ama bukadarda leş olmasa iyiydi
siyah güzel fiyat verse alınır aslında ;)