Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Printable View
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
bilgisi olan
Connecting site...
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar..biraz aciliyeti var
Kanka aldım gibi ama bayaa bi işi var:(
Connecting site...
Araç hakkında bilgisi olan varmı ?
167815406 orjınal indigomu ,birde 167391250 durumu hakkında sadece bilenler yazarsa iyi olur
düşünen olursa yardımcı olurum.
Connecting site...
Kardeş ben 2012 nin eylül ayında gittim bu aracı almaya gebze de bi arkaşda idi araç 1000Km yol gittim masraf falan vs vs 16.000 bin gibi rakama bitecekti fakat 14.000 bine dahi alsak toparlanacak durumda değildi sonra istanbula satıldı 2012 den beri internette araç fakat motoru güzeldi ozaman şimdiki durumunu bilmiyorum.
Berkay Kardeş ben 2012 nin eylül ayında gittim bu aracı almaya gebze de bi arkaşda idi araç 1000Km yol gittim masraf falan vs vs 16.000 bin gibi rakama bitecekti fakat 14.000 bine dahi alsak toparlanacak durumda değildi sonra istanbula satıldı 2012 den beri internette araç fakat motoru güzeldi ozaman şimdiki durumunu bilmiyorum.
Km si o zamanda düşüktü 70 bin mi 80 bin öyle bişi olması lazım ön farlar karartmaydı değiştirmişler Komple boyalı sağ çamurluk değişik fakat boyayan kişide güzel boyayamaış tı hep akmıştı boyası kapı çıtaları ayrık dı hep jantları da boyamışlar onlarda akmıştı klima borusu kırıktı çalışmıyordu kliması ön davlumbazlar sürtüyor diye sökmüşlerdi davlumbazları yoktu direksiyonda kelermeler başlamıştı sağ veya sol kapıdaki ayna kırılmıştı akıllı vida atmışlardı gözüm ile gördüğüm bunlar. Fakat şimdiki halini bilmiyorum yakından alıcı gözle bakmak lazım tabi
Connecting site...
bilgisi olan??
Connecting site...
Araç Hakkında bilgisi olan varmı?
Connecting site...
Düşünen olursa yardımcı olurum.Fiyatın uygun olduğu kafanızı kurcalamasın hemen satılsın diye bu fiyattan satılıktır.
0532 726 46 73 ulaşabilirsiniz..
aracı yakın arkadaşım düşünüyor var mı bilgi sahibi?..
Connecting site...