tb olan 2 parça deyişen bir parça işlem bildigim kadarıyla kaput çamurluk deyişik panel işlemli... alınırmı alınır biraz pazarlıkla binilecek araba bence...
dj' bilmiyorum ama dodikler çamurluklarla bir sanırım yada silikonlu....
Printable View
Connecting site...
Connecting site...
bilgisi olan var mı indigo ağırlıklı
Şimdi o zaman arabalarına Deri Nubuk koyanlarda toplama olucak sizin bu cümlenize bakarsak ? İçi 98 olunca araba toplama araç mı oluyor, paraya ihtiyacı vardı belki onu sattı bunu aldı zamanında ne alaka yani, koltuk 98 olup araba 2001 olsa ne yazar ?
DJ' in çamurluklar birleşik değil sadece önceki sahipleri hangisi yaptı bilmiyorum, silikonlamışlar malesef.
Sende haklısın kardeşim para ihtiyacın varsa arabanın koltugunu değil kendisini satarsın nedir koltuk satmak hayatımızda ilk defa 106 bakmıyoruz belkilerde konuşmuyoruz bir bildiğimiz var ki yazmışım oraya değil mi 106 alışverişte verildi zaten satılık diye toplama olduğu yazınca ilan kaldırıldı ....
o değilde bu 3-5 sene önceye kadar her sanayide mutlak 1 tane yarısı olmayan 106 lar noldu ? gölde yüzmeye çalışanlar ? Tır dorsesine kapak kapalıyken girmeye çalışanlar ?
Bide 106 ların km'ler takla atınca geri düştü galiba ?
20 bine 106 alalım desek yok, hadi tamam piyasa artıyo eyvallah. Bari milleti kandırmayın.
Şu sahibindende kazasız temizlik için boyalı diyenlerden rahat 6 7 tane biliyorum yıllarca sanayide içinde kopek üstünde kedi yatan 106. Fiyata eyvallah ama bari gerçekçi olun.
16 RR 106 gti hakkinda bilgisi olan var mi acil lutfen yardim.
Orası seni ilgilendirmez kardeşim istersem motorunu satarım araç benim oldugundan sen karışamazsın . Arabayı ilk aldıgımızda sonradan deri vardı ulaş duran yurt dışından 2001 kumaş getiricekti geçici olarak onları taktık ve o hafta araba satıldı ben sana burda neyin ne oldugı için açıklama yapmak zorunda değilim . Bildiğin nedir sölede bizde bilelim . Aracın yeni sahibini saçma spaam yorumlarınız yüzünden arabadan soğutmuş bulunuyorsunuz .
Bende bir çok 106 ve 306 nın hatta Vtec in bundan yıllar evvel satılıkken kaç KM de olduğu, şuan satılıkken kaç KM de olduğu ekran görüntüleri ile birlikte var, seneler önce merak ederek ekran görüntüleri almıştım, yıllar sonra neler olmuş neler. :D Buraya koysam görüntüleri pazar karışır. :D
ya bitane ilan var. gerekirse koyarımda. Arabayla ben kaza yaptım 2009 da, motoru 80 mt geriden topladılar. Şaseler papatya tavan çiçek gibi açıldı. ön tarafta hiçbirşey yoktu metal namına cama kadar girikti. Tam 3 sene 9 tane kaportacı gezdiler en son kim topladıysa bilmiyorum. Şimdi 2 parça degisenli kazasız diye koymuslar. Adamı arıyorum kaza yok ufak bi tıklama degistirmişler camurlugu kaput logo iptalinden diyo. Lan bu arabayla ben kaza yaptım benim eski arabam diyorum karıstırıyosun birader diyo. Lan plaka aynı diyorum aynı plaka baska arabaya geçmiş olamaz mı diyo.
birileri iyi saplamış, adam kendinide inandırmış. vazgeçmiyo. Yemin ederim alıncak araba yok suan. Hepsi bebek tamam anlarız da bu bebekler biraz çiğ süt emmiş galiba
Ozan ifşa etmende bi sakınca yok bence :)
Connecting site... ılandakı arac hakkında bılgınız varsa yazarmısınız arkdasım cıddı dusunuyor kendısı