Araç 98 ama kapıt cıtaları yok 98 olup cıtasız olanda var ama döşemenin 99 olması lazım cok albenili durmuyor acıkcası
Printable View
Connecting Site... fikri olan varmidir?
Tesekkurler..mesaji tekrar yazmisim kusura bakmayin..
En çok ta şuna ayarım ;
klima söküktür ayrı verilecektir, ama motor stock kapak açılmamıştır :D keyfi olarak klima söküyoruz da :D
Arkadaslar bıldıgınız onerecegınız gıdıp alıncak mekanık sıkıntısız arac varmı yardımlarınızı pm olarak yollarsanız sevınırım iyi forumlar
Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar..ozelden mesaj yolladim gerci gelmediyse eger burdan tekrar tesekkur ediyorum..
Fthdrn ve erman067...
http://i64.tinypic.com/514kzl.jpg
Araç hakkında bilgisi olan varmı şuanki sahibi forma üyemi bilmiyorum ama geçenlerde ilanda duruyordu ama şuan ilanda yok araç bilgisi olan varsa geçmişi hakkında yazarsa sevinirim
Eski pakasi nedir 07 afs olabilirmi
Loading site please wait... bilgisi olan varmı acaba?
Bfnim uzerinde 3 liradan fazla ekstra var. Sunroof olsa ben bile düşünürdüm ki beyaz son seçeneğimdir 106 da. Sahibini facebooktan tanıyorum. Gayet iyi bakıyor arabasına. Çok durmaz ilanlarda gider.
Bf de sanruff var aynen düzgün duruyo extralarıda var bakmakta fayda var araca güzel duruyo
BF fotoğraflardan özelliklede iç fotoğraflarında koltukların durumundan bana eski AC106 gibi geldi ama emin olmak lazım tabi.
AC 106 98 di sanırım BF zeytin griden dönen diye biliyorum.