Kirazı canlı görmüştüm güzel duruyodu illaki değişeni vardır büyük bişey yoksa alınır
Printable View
Ben zaten değişene falan takılmıyorum insanların bu kadar rahat yalan söylediklerine şaşıyorum, şehır dışından gelen insanların karşısında nasıl taklalar atıyorlar merak ediyorum. He onunda yalanı belli gerçi ben böyle aldım baktırmadım arkadasımdan aldım bilmiyordum vs ..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...93014382/detay
Linkteki aracın sahibini bilmiyorum ama çok düzgün duruyor. Hastası olanlar için bir fırsat fiyat konusunda da anlaşılır gibi.
iyi güldüm sabah sabah
Peugeot 106 GTI 1998 Model 22.750 TL Sahibinden sat
Bilgisi olan var mı? En azından ilanda yazanların dışında birşey çıkar mı ?
Ya hacı abi, adam arabaya 20 küsür para yazmış, arkadaşım rica minnet etti araba bakmaya gidiyoruz, arabada davlumbaz yok, lastik su bidonuna sürtüyor, dodikler ayrılmış, maşpiyellerde 1 kg silikon var, orası burası derken rahat 3 lira masrafı var, bide kalkmış size zımba gibi araba veriyoruz daha ne istiyosunuz diyor, piyasa bu olmuş demekki hacım, ben uzun zamandır takip etmiyorum ilgilenmiyorum da, çok güzel kupon araçlar var hala iyi durumda olan ama onun dışındakiler gerçekten seviyesiz, allayıp pullayıp yazılan rakamlar gerçekten gülünç, arabaya bi kısa bi conta koyan king havalarında, o hava benim arabanın lastiğinde de var.
Yoğun trafikte tesadüfen yanyana uzun süre solumda dur kalk yaptık
Sağ tarafı dalgalı ve bozuk bütün çizgileri yamuk yumuk normalde bu malzemelerle basık 106nın zımba gibi durması gerekir ama ölü gibiydi.
Araç sahibini tanımıyorum bilerek böyle yorum yazıyorum normalde olumsuz yorum yapmayı sevmem ama ilanda müzelik yorumu komik olmuş :)
Bu araba müzelikse bende adımı değiştiririm :)
Kimse açıklamaya ve başlığa aldanıp gitmesin.
Neye niyet etsek kesin yazılmamış birşey çıkıyor yorumunuz için teşekkürler,aramaya devam