Abi neden Corsa GSI düşünmüyosun? Daha ucuza daha düzgün daha ciğerlileri var.
Printable View
Emre abi 9 liralik arabayi sordurdun mu hiç. Birleşme falan mı acaba şaseleri duzgun deniliyordu
İnsallah new typer gelsin o zmaan :)
Bırak çöp 106larla vakit gecirme bu yastan sonra :D
Sirf bu sebepten yonlendim zaten izmirde ki xr a ama kismet olmadi Can.
Hersey nasip kismet yoksaki dedigin gibi bombos araba standart hali ile bile eglenceli olurdu
Fiyat biraz tuzlu ama benim gözümde alınabilecek araçlardan biri kaza boya durumu anlatılan gibiyse, herşeyi yerli yerinde orjinal çiçek gibi konili 106 :)
Kutu içi filtre 48 mm düz boru ile polis vs derdi olmadan güzelce binilir :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...83861274/detay
Fiyati gorunce aciklamayi okumadim bile :)
Evin 3. Arabası nostalji için hafta sonu kaçamağı olarak kullanılacaksa bağlanır 40 lira.
İzmirde bahsedilen 2 araçta biçilen fiyatları hakediyor bana göre imkanı olan aklında böyle bir araca binmek isteyen kişi almadan gitmez görünce çokda eşleri yok zaten bir tanede siyah var işte :D
UU ya verilir boyasız araba ama 3 parca boyalı araca o fiyat yüksek bence inşallah istediği fiyata satılır
Recep abi satmayı bence pek düşünmez gördüğüm aşık 106cılardan birisi.Aynı şekilde UU plakalı aracın sahibi de değişik şekilde bağlı aracına.Evli olsam hobi amaçlı alıp kenarda bekletmeyi arada sürmeyi düşünürdüm.Bu arada İzmirdeki XR hayırlısıyla satıldı bu gün...