Bunlardan birini alıp cabrio yapmak lazım :D
Printable View
Ben bu sevdadan yine vazgeçeyim o zaman. max 20 liraya alırım belki diyordum, ama tavanı farklı kıçı farklı araba da istemem doğrusu
Yolda giderken düşer müşer :D
düzgün değişensiz bolca ektrası olan 106 arayan varsa ulaşabilir arkadaşlar aracımı kısa süreliğine satmayı planlıyorum :)
Fiyat sormaya korkar olduk :D
Musanın araba güzel kimse almasın onu bizde kalsın :D Tutturmuş Cupra da Cupra da :D
Arkadaşlar belki forumdan biliyorsunuz, iyi şekilde modifiye edilmiş bir 306 ım var. Bir gti değil belki ama benim diyen stock 106 gti lar ile çok rahat başeder. Hiçbir şekilde roll videosu bulamazsınız çünkü yaşım itibarı ile o muhabbetlere girmem. Yurtdışında çalıştığımdan dolayı 6 ayda bir kullanabiliyorum onun haricinde kardeşimde kalıyor arabam. Araç çok ses çıkarttığı için ( bana göre harika :) ) artık aile içinde sıkıntı olmaya başladığından dolayı üzülerek satmaya karar verdim.Çok emek verildi çok para harcandı yaklaşık 3 yıl gibi bir sürede motor ve araç içi bu şeklinde gelebildi.Şu an bir tek boya işi kaldı.Park halindeki sürtmelerden dolayı boyası çizilmiş ezilmiş kaporta ve tavandaki güneş yanıkları onu da alan arkadaş halleder artık. Araçtaki ekstralar ;
Wössner forged pistonlar
Zrp piston kolları
Catcams 269 derece Egzantrik
Catcams ayarlı kasnak
ITB ve ITG marka sosis filtresi
MegaSquirt3 ECU
Aem wideband
Magnecor yarış buji kabloları
İridium bujiler
Özel yapım header, krom ara borular ve orijinal kumandalı varex egsoz
Oil catch tank
Goodride çelik fren hortumları
Brembo max disk, brembo balatalar
Bilstein B8 spor amortisörler
Eibach spor yaylar
Gti jantlar, Continental lastikler
Mavi dikişli deri kaplı direksiyon ve vites körüğü
RC vites topuzu
Mavi emniyet kemerleri
İngiltere den getirttiğim gti larda kullanılan fakat 4 kapılı 306 lar için deri kumaş koltuklar ve kapı döşemeleri
Pioneer 7250SD teyp ,direksiyondan ve uzaktan kumandalı
Hertz HP4D amplifikatör
Focal IFP 207 ön kapı component hoparlörler
Focal PC 165 arka coaxial hoparlörler
Temmuz ayında izine geleceğim düşünen olursa buradan irtibata geçebilir.
Aracım acil satılıktır,
Tek rakam 30.000TL 'dir,
Bu fiyata hayatta vermezdim,
Vermeyeceğimi bilenler bilir lafımı söyledi isem tutarım biiznillah,
İş yapacağım içindir bu zararına fiyatım,
İl değiştireceğim kısmetse,
Aracı anlatmıyorum, bilmeyenler bilenlere sorsun,
O derece mühimdir vakitim/yapacağım işe odaklanmışlığım, kusuruma bakmayın lütfen,
Alıcı olan almaya gelsin 30bin tl ile ve gitsin güle güle.
Aracimin konusu mevcut forumda detaylari oradanda ogrenebilirsiniz.
0553 002 09 doksan2
https://s14.postimg.org/wl53p1tj5/20170612_182152.jpg
https://s8.postimg.org/dchq8g085/20170612_182221.jpg
https://s8.postimg.org/7bwmaxcnp/20170612_182315.jpg
Arkadaşlar saxo vts özellikle mavi renk ve çok temiz bir araç arıyorum . mK2 Olması tercihimdir . Varmıdır bildiğiniz bayandan , amcadan el değmemiş , oynanmamış saxo vts ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres arkadaslar bu aracı bılen varmı kısmetse yarın bakmaya gıdıcem