Ben gazlıyorum
bu araba ıle gazlamayacak ısen quıcksılver a bıneceksın :)
Dekorluk araba dıye bır sey yok yurumeyen 106 gti var :)
arabası yurumeyen benım arabam dekor der kendını avutur :)
Printable View
Ben gazlıyorum
bu araba ıle gazlamayacak ısen quıcksılver a bıneceksın :)
Dekorluk araba dıye bır sey yok yurumeyen 106 gti var :)
arabası yurumeyen benım arabam dekor der kendını avutur :)
Herkes 106 sını yürütmek zorunda mı? Kimisi yalnızca sürüş keyfi ve ara hızlanmaları için alıyor, kimseyle roll yapmak için değil. 106 herkesin bildiği üzere normal kullanımda bile sürücüsüne fazlasıyla keyif veren bir araba. Arabasını yürütmeyip orjinal haliyle binenlere gereksiz bi sataşma olmuş bu
106 candır :)
Arabaları boklayanlarda var , arabasındaki boku saklayanlarda Fatih..
Şimdi önceki sayfada muhabbeti dönen arabayla ilgili mesela kimden itibaren o arabanın kaydı saklandı? o arabanın alttan kazalı olduğunu bilip satarken söylemeyen kimdi? Onun yaptığı ayıp olmuyormu?
İşte bence ikiside aynı bokun laciverti..
kimseye sataştıgım yok
kımsenınde yurutme gıbı derdı benı ılgılendırmez
ben genel pıyasa ıcın soyledım
benım 235 hp lık Ep3 type rım varken bıle 106 ıle cıkıp yol yapıyordum
emın ol bu pıyasadakı cogu kısıden daha fazla zevk alarak kullanıyorum 106
ama 106 hız lı bır arabadır yurumeynı dekor dur demek ıstıyorum
zaten sende cok ıyı anladın herhalde demek ıstedıgımı
Allaha sukur NBF yı ılk aldıgımda fıltre eksoz dısında hıc bır sey yoktu
Ankara da Pıstolu kısalı yazılımlı 106 lar ıle yuruyordu
Sanslı olmak lagzım bu durumlarda
Ben neyin derdinde olayım? Arabanın o olduğunu bile bilmeden yazdım bildiğimi bana gelen cevaplar yukarda bi bak istersen.
Arabanın eski sahiplerinden birisi sensin sanırım sen alırken bilerek alıp satarken bilerek sattıysan niye üstüne alınıyosun ki?
alan memnun satan memnun olsun ama araba tekrar satılırken yeni alanda bilsin memnun olsun..
Bu konu zaten bunun için açık değilmi?
Arkadaşlar fazla hasar kaydı konularına takılmayın 2003 öncesi pert kaydı - ağır hasar miktarı olup güncelde tramerinde bunlar gözükmeyen ne kirazlar sarılar var şimdi bebek diye binilen .. Evet çorumdaki arabanın konusu çok geçmişti araçta hasar kaydı mevcuttu o miktarlarda ama araç düzgündü genel itibariyle ...
Benim anlamadığım, burası 106 sorgulama konusu değil mi? Onur bildiğini yazmış, yazmasın mı?maslak Oto raporda detaylı ekspertiz yaptırdığım, değişensiz denilip 3 parça değişenli komple 106 var ilanlarda, ekspertiz raporu da hâlâ elimde, şimdi biri o 106 yı sorsa, ben bildiklerimi yazmıyım mı?
Bi kulaktan dolma bilgilerle işkembeden sallamak var, ki hepimiz buna boklamak diyoruz, bir de emin olunarak yazılan şeyler var. Sapla samanı karıştırmamak gerek
hahahaha merak etme özel mesajınıda aldım numaramıda göndericem dışardayım ufak bi şarj problemim var :)
o kadar hayret etmene gerek yok yazdığım gibi sen alıp satarken gerekeni söylediysen zaten yazdıklarımı üstüne alıp bana cevap yazmana gerek yok..
konuda uzamamış olur ;)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu ıkı arac hakkında bılgısı olan varmı bosuna bakmaya gıtmeyelım
UE şimdi hatırladım
LD yi geçen sene okmeydanında gördüm bi iki kere trafikte. Kasa olarak pek iyi durmuyordu. Beğenmemiştim duruşunu çizgilerini. Ciğerini bilmiyorum ama
106 gti arıyorum maksimum 30 bin tl civarı satmayı düşünen yada çevresinde olan varsa pm atarsa sevinirim .