Deneyimlerini paylasirsan sevinirim
Printable View
tamamdır araç hakkında edindiğim bilgileri sizinle palaşırım
Bunlar şimdilik,mobilden yazdığım için bu kadar yükleyebildim
https://i.hizliresim.com/4Gj1M7.jpg
https://i.hizliresim.com/lbq3bQ.jpg
araç hakkında görüştüğüm kişi sizmisiniz acaba evet aracı beğendim detaylı resimleri geldi olumlu yöndeym araç için
Sizin için araç yakınında olan bir üyeden yardım isteyin gidip detay olarak fotoğraflasın..
istanbul kartaldayım araç bana gelirse detaylı bakarım (2000 kırmızı) soranlar..
Şimdi demek istediğimi bbsli şahin al olarak algıladıysan bravo :) Ama piyasasından ucuz arabanın durumunu az çok sende tahmin edebilirsin.İyi malı kimse ucuza vermez genede merakını gidermek istiosan ekspertizen büyük ilaç bu konuda. Durumu hakkında araç sahibi yazmış yazmadıklarını klavye başında bizde bilemeyiz sende.
Ediy yok malesef..
Ucuz olduğunun bende farkındayım öyle ahım şahım bişey de beklemiyorum zaten :) Ama belki forumdan bilen eden biri olur diye yazmak istedim..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
varmıdır bilgisi olan yakın arkadaşım için alacağız