Kanka tanıdıga gitmicek anlaşılan :)))))
Printable View
Hocam Bu gün gittim baktım dediğin gibi panel kaput değişik sol marşpiyel tam yerinde değil hafif kayık içi çok güzel fakat vitesin önünde bisürü düğmeler var. Sunroof felan koldan açılıp kapanıyo mekanizma sağlam. jantları oz. tavanında güneş yanığı var. içi özellikle çok güzel hiç yıpranmamış. Km de 143.xxx lerde ilanda yanlış yazmışlar sanırım. en son da 16 ya bırakırım dedi. 15 gibi alınsa iş yaparmı sence?
Edit: katalizörü üzerinde.
var mı gözünüze batan bi 106 ben baktım bulamadım :)
araç hakkında bilgisi olan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19822522/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15956677/detay
DUA Edersin bana :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21351854/detay
bu 306 gti hakkında bilgisi olan varmı. arkadaşıma takas teklif etmiş. PH1 den PH2 ye dönme ama araç güzel duruyor. bilgisi olan gören duyan bakan varmı?
araçahakkında bilgisi olan varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ferences=false
ankaradaki kaputunda havalandırma bulunan arabayı dün gece izmire getirdik gerçekten arabanın sahibi bizimle çok ilgilendi.Araba burada dediklerinden çok farklıydı araç annesinin üzerine ruhsatlıydı,annesi ile gelmişlerdi araç sahibi oğluna üniversiteyi kazandığı için almıştı 2000 yılında yani 2. sahibi bizdik araçta kaput harici boya yoktu panel dedikleri gibi kesinlikle değişik değildi.biraz kozmetikle herzaman sıralı araçlar arasına gireceğine inanıyorum. :)