birde yürümeyenleri de ekle sen ona yürümüyor (yürüyemeyen ) ama biblo :)
Printable View
kardesim o zaman yanlış yoldasın,ha normal palio,astra golf bilmemne binicisi olsan belki dediğin sekil plaka veya sase sorgusuna guvenip alma sansın olabilir,ama özellkle bu tarz 106 gti,Clio RS vs tarzı araclarda sorguya guvenme,almadan önce işi iyi bilen ustalara göster incelettir detaylı ekspertiz yap oyle al,sonra kendi arabanı kazasız zannedersin satarken daha buyuk sıkıntılar cıkarır basına..
yok mu boncuk biblo, bebekler bebeği, trameri çiçek, sanruflu klımalı değişensiz 2-3 parça boyalı 106 :)
he bide kelepir olsun :D
106 gti,clio rs tarzındaki araçları illaki işi bilen birilerine gösteripte alıyoruz zaten orda sıkıntı yok ama arabanın değerinin neredeyse yarısı kadar hasar kaydı çıkıyor ise o zaman ne kadar değişende olmasa bile yinede benm gözümde alınmıyacak bir araçtır o aracada boşuna o hasar çıkmamıştır.
Ya uzatmak istemiyorum kardesim de hasar kaydı yok diyelim ama arabada degerinin yarısından fazla hasar var o nasıl olcak? Hasar kaydı olup o kadar önemli biley olmaması mı daha iyi kayıtsız olup trenle sevilmiş olması mı? Alcak olan içine siniyosa baktırıp alcak.
Plakaya işlenmeden, sigortadan yaptırılmayan bir çok 106 gti biliyorum... kaportacının 7 liraya alıp toplayıp 12-13 liraya sattığına şahit oldum..
O yuzde bu tarz araçlard tramer ve plaka sorgusu yeterli olmayabilir. Güvenilir kaporta ve motor ustanıza göstermekte herzaman yarar vardır.
Uzman Bir S i g o r t a c ı Olarak Tavsıyem....
Sadece Tramere Baglı Kalarak Araç Alınmaz!!! Babalara Gelırsınız Maazallah :)
Saygılar...
Kiraz kırmızı level atlamış ama kazası yok diyolar o zaman bakılıp alınabilir o zamanlar herkezte apaçilik vardı herhalde sahibinin parası 306 ya yetmedi 106 yı dönüştürmüş hahahha :) ama airbag değişik 99 airbag var eski resimlerde üzerinde
tramer es geçilecek bi sistem değil sadece tramer de göz önünde bulundurulmaz ama göz ardıda edilemez ;) sistem 2003-4 yıllarından sonra aktif olarak kullanılmaya başlandı 98 model bi aracı ele alırsak 5 senesi kayıp ondan sonraki dönemlerdede sigortaya basvurmadan yapılmıs olabilir o nedenle mantıklı olanı hem usta hem tramer yaşadığımız dönem malesef onu gerektiriyor bu arada bende sigortacıyım yarısmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
saygılarımla
eyv abi .
sözüm burda cok bilmislik taslayip 2 3 parça arabalara binenlere ve de boş sorgu yapanlara ..
arabanın hasar kaydı olabilir . hasar kaydı olmayıp pertten kötü 106 lafi da görüyoruz biliyoruz bebek diye binilen lansedilen 106 larida iyi biliyoruz . kirmizi 106 bendeydi gidin Türkiye'nin en iyi 106si dedigin arabaya binin bide o kiraza binin benim yazdıklarımı daha iyi anlarsınız . herkes laga luga yapıp arabaya çamur atmasın . şimdiki sahibi al Yücel arabayı desin ben gözüm kapalı alırım o yüzden buralara kelime oyunu yapan arkadaslara sesleniyorum fazla laf kirliliği yapmasinlar
Eskiden logo iptali olmayan 106lara memur işi derlerdi. Çok değil bi kaç sene öncesine kadar bile vardı bu moda, logo iptali, angel farlar stop, güzelim orj. jantlar yerine alakasız jantlar, vs. :)
Bu da önceki 106'mdan örnek;
Fotoğrafı alıntı yaptığım konu da bu, güzel bi konu aslında:)
http://www.techturkey.com/forum/foto...i-sonrasi.html
Bahsettiginiz araba 106 gti...arabayi bilmeyen kisi zaten anlamaz.arabadan anlayan kisininde bakacagi belli basli seyler var sase motor durus gidis vs
Ben hic gormedim oooo bu 106 nin kaput degisil alinmaz diyenini
Herkez hayati boyunca bir aracin kötu halini yada zamanini gormus oooovv o araba alinmaz pampa 4 sene once sahibi motor patlatti
Yav kardesim 4 sendir bu araba yoldaysa demekki yapildi.adam kildi gitti komple motor koydu nerden biliyorsun son halini..
Diger bi konu ise su saksakci tayfasi.bukadar yancilik yapmayin kesin emin olmadiginiz bilmediginiz arac icin galiba oyleydi emin degilim ama su araba olabilir demeyin..kul hakkina giriyorsunuz
Ha kesin bildiginiz bilgi vardir
Atiyorum 34 xyz 34 ortadan kesildi iki arabadan bir araba yapildi diyip nokta atisi yaparsin ona lafim yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28634513/detay
arkadaşlar tanıyan, bilen ,giden, gören ??? çok yakın bir arkadaşıma düşünüyoruz.