sağı solu boyalı die biliyom arka kapı çamurluk ama detaylı bilmiyom
Printable View
sağı solu boyalı die biliyom arka kapı çamurluk ama detaylı bilmiyom
Connecting site...
Bu arac ile ilgileniyorum bilgisi olan varmidir
Connecting site...
07 FOL hakkında başka bilgisi olan varsa yazabilirmi
tam emin değilim ama arkdaşın yazdığı gibi 180.000 de bi araç vardı bende ona benzettim km si yüksekti ama sahibi 50 li yaşlarda bi abimizdi temiz kullanırdı bütün bakımlarını serviste yaptırırdı büyük bi kazası yoktu km ye razıysan alınır
sarı difüzörleri olan bir araç vardı o mu ? kesin bilen varmı acaba ya ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71558774/detay
bu araç hakkında bilgi alabilirmiyim,,
evo tercih etseniz otomatikmi yoksa manuel mi ?
manual kullanıyorum çok memnunnum aslada sst almam
Şu araç hakkında bilgisi olan var mıdır? Sahibi buradan olabilir mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...66189337/detay
Söylenene göre gri EVO 9 TR 'de 1 adet
O da bizdeydi, plakası 01 EL 009
Tramerden sorgulatın, eğer geçmişinde bu plaka varsa yağmurlu bir kış gününde kaldırıma çıkmışlığımız var. Fotolarını da zamanında atmıştım buraya, alttan hasar aldı sadece, jantlar, transfer vs vs değişti
Ciddi iseniz ona göre pazarlığınızı yaparsınız...
Teşekkür ederim bilgiler için, o kaldırıma çıkmış resimleri görmüştüm airbag açmadıysa ve serviste değişti ise benim için çok sorun değil ona göre pazarlığını yapar binerim yeterki araç stabil ve sorunsuz yürüsün. Hazır sizi yakalamışken sorayım şu anda aktif olarak 2. rx8 imi kullanıyorum ve artık çok sevsem de atmosferik arabaya binmek istemiyorum bu sebeple bir diğer hayalim olan Evo ya ya da (maddiyat yeterse) e92 335i ye geçmek niyetim bedelli askerlik sonuçlansın kısmetse geçeceğim sizce rx8 sonrası bakımı yürütmesi beni üzer mi?
Yakıt 1 tl ye kadar acımam binerim zira h.sonu arabası olucak yine
Bakım 5000 km de bir düşünürsek ortalama masrafı ne olur.
Bir de bu setuptaki bir aracın motor ömrü tahmini nedir? sonuçta gazlamak için alıyoruz yeri gelicek piste çıkıcam yeri gelicek caddede sıkıcam çok abartmadığım ve dikkatli kullandığım takdirde motor kırma ihtimalim nedir?
Kulaktan dolma hurafelere inanmam ama en azından kullanmış kişilerden başımıza geleceği de öğrenmek lazım ona göre önlem alırız.
Şimdiden teşekkür ederim.
Tr' de gri evo9 bir adet olmasa gerek. Şu an arkadaşımda bir tanesi çünkü
benim bildiğim 3 tane var daha fazlası olabilir gri renk :)
Hali hazırda siyah Evomuz var.
245 TL 'ye, 345. km 'de ışık yaktı. Şehir dışı otoban ölçümümüzdür. 100 km sini 200km/h ile kat ettik.
Evo 'nun parça fiyatları diğer japon araçlara nazaran biraz yüksek, bir çuval civata sonuçta her an ne olacağı belirsiz.
Motor içinin yapılı olması, güvenli eller tarafından yapılması artı bir avantaj sağlar. Bunun ömrü de kesinlikle kullanıcıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Kesin şu km gider demek yanlış olur.
Evo 'nun 6 ileri şanzımanı biraz hassas yüksek güçlere dayanmıyor. Stock turbo ile keyifle kullanabilirsiniz. Güzel bir ayarla stock turbo ile 30R 'lı Evolara kafa tuttan evolar var. Hatta en büyük örneği siteye üye Canberk Demirkol arkadaşımızın kırmızı Evo 9 'uydu.
Sorguladığınız aracı da Savaş ağbi yapmış. Az çok duymuşsunuzdur Evo deneyimlerini fiyatta anlaşıp, expertiz yaptırarakalabilirsiniz.
Düşünürseniz 34 ZP plakalı siyah 9 'da bizde. Gerçekten çok düzgün bir araç, camia tarafından bilinir. Eski sahipleri, yapan ustalar, üzerinde ki parçalar gerçekten çok kaliteli.