Connecting site...
Connecting site...
bu 2si ne bakınıyorum bilgisi olan varmı 2sındede motor yuklu demısler ama konuları varmı burda ?
Connecting site...
Connecting site...
bu 2si ne bakınıyorum bilgisi olan varmı 2sındede motor yuklu demısler ama konuları varmı burda ?
istanbul da olan uzun yıllardır satılık en az 3 sene olmuştur telfonda tam bilgi vermiyor kısa kısa kesiyor.
ankara da olan orjinal 180sx sağdan dreksiyonlu otomatik olarak türkiye ye girdi yanılmıyorsam mmp da yapıldı bu araç. eski hali güzeldi ama şuan nasıl bilemem.
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Bu arabaların ikisi de seni tabiri caizse öldürmez ama süründürür üstadım
Bunlara bakabilirsin bir ara baya bakmıştım.
Connecting site...
Connecting site...
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
Mavi olan çok bilinçsizce kullanıldı. Renkden renge girdi. Etlikde caddegarage daydı sahibi reklam için arabayı mahvetti ama kırmızıda bayadır ilanlarda
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
bıde antalyada mavı s14 var 21 lıra gbı bı rakama satılık hemde manuel ama nedır ne değıldır bılmyrm sahıbındednde ılanı var
Mustafa Kemal Atatürk
yani 2sındende uzakmı dur dıyorsunuz![]()
bide e46nın konforunu rahatlıgını vermez dıyor bıkac arkadasda pısman olursun dıyorlar ama ıcımde bi ates var ozelıkle sr20det e karsı arastırmaya devam o zmn
cok tşkler bilgiler için
Connecting site...
sahibini tanımam etmem , neden bunu düşünmüyorsunuz bana en mantıklısı gibi geldi.. ?
ben kütahyadayım isterseniz arabya bakarım ama araç hakkında kötü şeyler yazıldı kütahyadaki 200 sx diye aradın çıkıyor yoksa bnde düşünüyordum vazgeçtim
Mustafa Kemal Atatürk
o s14 bende sıkıntılı diye biliyorum siteden bir arkdaşımız gidip bakmıştı konu filan açmıştı pek iyi şeyler yazılmamıştı.
forumda okudukta aslı varmı işte ? ben yurtdışındayım yaza kadar turkiyede olsam foruma bakmaz gider bi kendi gözümle görürdüm fiyat ve yazılanlar fazla çekici geldi..
konyadaki e34 m5 de b*klandı b*klandı ama forumdan birileri aldı yine![]()
fırsat olduktan sonra neden değerlendirilmesin s13lere istenen paralarda manuel s14 sonucta ve oem duruyor araba![]()
Kütahya'dakinin konusu arkadaşlar:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-s14-aman.html
KESİNLİKLE
Connecting site...
METTOSTYLE
34 fb plakalı mavi s14 durumunu bilen varmıdır antalyada şuan
İlan No 143581786
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)