Aynı arabanın farklı fiyattan 2 tane ilanı var bilginiz olsun.
Printable View
[QUOTE=ahmetgurlek;7969383]orjinal 240 hp olan araç yazılımla nasıl 450 hp oluyormuş bi sorar mısın?[/QUOTE
satıcı galerıcı aractan anlamadıgı bellı.anlasa ıdı zaten boyle sacma bırsey yazmazdı.ama fotolara bakınca aracta bırseyler var gorunuyor.
[QUOTE=baybora51;7969320]Connecting site...
aracı tanıyan yok mu?
Connecting site...
ilan baştan aşağı yalan. makas atarken değil direk tali yoldan ana yola çıkıp kaldırımdan karşıya geçip airbag açtı. ön taraf darmadağındı. tek parça boya yalan. araç pert kayıtlı. son kazanın haricinde 2-3 parça daha boya olması lazım. kaput değişikti. son kazada yine değişmesi lazımdı. arabanın altı berbat haldeydi. Millet tokatçı olmuş bari plaka değiştirselerdi.
Arac 2013 cupra 50.000 km de. Agar hasar hasar kayitli gecer makas atarken kazaya karistigi icin karsi tarafin hasarini almis. TEK PARCA LOKAL BOYA DEGISEN YOK. Koldan vites - klimali 1.4 180 hp. Calismayan aksami yok alicisina hayirli olsun.
Kaldırdım bekliyorum diyor sanırım cümle bitiminde. Neye inanmış arkadaş bilmiyorum ama ayıp be.
karşı tarafın hasarını alıp perte çıkmak nedir arkadaş nasıl bir hayal gücü var bu millette :) Gece yastığa nasıl koyuyorlar başını rahatça acaba bu tipler.
2009 beyaz boyasız 65.000 leon cupra aracım satılık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...47016157/detay bilen eden varmı
sakaryadaki kırmızı ibiza cupra hakkında bilgisi olan varmıdır acaba ?
fiyat bu sefer de 44.000 e kadar düştü
gidip bakan oldumu araca
14.000 hasar kaydından bahsediliyor ama araç resimlerde zımba gibi duruyor
bi kaç ay önce aynı araba bu sefer izmitten ilandaydı galiba
evet var
Connecting site...
bence de garip ama bu arabanın fiyatnı 51 den düşürdüler diye hatırlıyorum
sakaryadaki kırmızı cupra ara ara denk geliyor. araç dışardan güzel duruyor. bu fiyata alınabilir bence.